Wikileaks ne dezvăluie că preşedintele Kennedy ar fi putut fi asasinat pentru că voia să arate lumii ce sunt cu adevărat OZN-urile! Fost şef CIA: „Suntem vizitaţi de extratereştri!”

5.209 vizualizari

Kennedy OZNJohn F. Kennedy a fost asasinat pentru că era pe punctul de a spune publicului adevărul despre OZN-uri? Se pare că da, conform unor noi documente dezvăluite de Wikileaks. Pe 12 noiembrie 1963, cu doar zece zile înainte de a fi împuşcat pe străzile din Dallas, Kennedy l-a informat pe James Jesus Angleton (şeful Contraspionajului de la CIA) că a pus lucrurile în mișcare pentru a face schimb de informații sensibile cu rușii cu privire la natura OZN-urilor, prin intermediul directorului NASA. Acest demers a avut loc în aceeași zi în care el a cerut lui James Webb (şeful NASA din acea perioadă) să înceapă împreună cu ruși explorarea comună a spaţiului cosmic.

Într-un memorandum top secret, Kennedy i-a cerut şefului CIA, Angleton, să declasifice cazurile pe care CIA şi Forţele Aeriene Americane le ţin secrete şi să pregăteasca un program de schimb de date cu directorii de misiuni NASA… Acest lucru era fără precedent şi total inacceptabil pentru Angleton şi CIA! Dacă informaţiile „sensibile” despre OZN-uri ajungeau la NASA, iar aceasta le-ar fi oferit şi ruşilor, secretele cele mai păzite ale CIA se aflau în pericol! Memorandumul lui Kennedy (NSAM nr 271), datat 20 noiembrie 1963 (deci cu 2 zile înainte de asasinat) a fost ultimul act care a ieşit din biroul preşedintelui american înainte ca acesta să plece spre Dallas.

Au intrat şefii CIA în panică pentru faptul că secretul OZN-urilor urma până la urmă să fie dezvăluit şi atunci au luat hotărârea să pună în aplicare „asasinatul secolului”? Unul dintre puţinii funcţionari CIA care au vorbit public despre asasinarea lui Kennedy şi posibila legătură cu secretele OZN-urilor este Victor Marchetti, care, la un moment dat a fost asistent al Directorului pentru Planuri si Operaţiuni CIA, William Colby. Într-un interviu rar acordat revistei „Second Look” în 1979, Marchetti a făcut unele observații interesante cu privire la programul CIA privind culegerea de informaţii despre OZN-uri: „Teoria mea este că, într-adevăr, am fost contactaţi, şi poate chiar şi vizitaţi de ființe extraterestre, și că guvernul SUA, în complicitate cu
alte puteri mondiale, sunt determinaţi să nu ofere această informaţie publicului larg”. Marchetti a făcut aluzie la zvonuri la cel mai înalt nivel în cadrul CIA şi NSA (alt serviciu secret american de informaţii), conform cărora aceste informaţii sensibile trebuie ascunse.

Știm acum că NSA are fișiere, care, din motive de securitate națională nu pot fi divulgate. Marchetti spune că într-unul din aceste fişiere s-ar afla o convorbire telefonică dintre Kennedy şi Hrușciov, din data de 12 noiembrie 1963, în care Kennedy a vorbit despre o „situație care afectează atât țările noastre cât și întreaga lume”, și despre „o problemă pe care o avem în comun.”

Se crede că problema OZN-urilor a devenit un element de securitate națională, atunci când președintele american Truman a autorizat înființarea NSA (Agenția Națională de Securitate) pentru a culege informaţii despre aceste obiecte zburătoare necunoscute.

Într-un articol publicat pe 22 septembrie 2013 (Acum 50 de ani, Kennedy a fost asasinat de Illuminati, pentru că preşedintele american a ameninţat să deconspire Oculta Mondială! Un ritual satanic de sacrificiu a avut loc pe 22-11-1963…) prezentam teoria conform căreia Kennedy ar fi fost asasinat pentru că ar fi avertizat că va dezvălui Oculta Mondială. Recunosc că teoria uciderii preşedintelui pentru a nu fi dezvăluită natura OZN-urilor pare una mai solidă. Atât timp cât autorităţile ne vor ascunde adevărul, nu putem decât să speculăm!