Wikileaks confirmă povestea nebuloasă a „porţii stelare” din Golful Aden, despre care am scris şi eu acum 1 an! De cine a fost creat „stargate”-ul? De extratereştri, de HAARP sau de Acceleratorul CERN de la Geneva?

6.288 vizualizari

stargate Golful AdenWikileaks este organizația bine cunoscută pentru că a publicat un număr mare de documente clasificate pe Internet, unele dintre ele fiind jenante la adresa guvernelor din care au fost furate, iar altele fiind foarte periculoase pentru securitatea națională și pentru serviciile de informații care au fost expuse.

Unul dintre documentele cele mai bizare publicate de Wikileaks se referă la un raport oferit presedintelui Vladimir Putin de către un om identificat ca amiralul Maximov, comandantul Flotei de Nord din Rusia. Raportul, publicat în Global Intelligence Files, susține că un „vortex electromagnetic” s-a deschis în Golful Aden, în apropierea coastelor Somaliei. Folosind drept pretext combaterea piraților somalezi, Forţele Marine din mai multe țări, inclusiv Statele Unite, Rusia și China s-au adunat în imediata apropiere a „vortexului” pentru a studia natura sa.

Despre acest incident, am mai scris şi eu un articol în 2014, intitulat O conspiraţie masivă bine acoperită: “stargate”-ul din Golful Aden! Poarta stelară e deja activată, iar guvernele lumii n-o pot opri, indiferent câte nave militare s-ar afla în zonă! Atunci, eu spuneam următoarele: „Într-un interviu video exclusiv acordat de Aaron McCollum portalului Project Camelot, acesta ne spune că în Golful Aden navele militare americane şi internaţionale nu patrulează acolo pentru piraţii somalezi, ci pentru că acolo s-ar fi găsit o anomalie magnetică ciudată, un fel de “stargate” interstelar. Se pare că el este deja activat, se activează uşor, iar guvernele lumii şi elita mondială nu-l pot opri! Acest “stargate” sau “poartă stelară” reprezintă o noţiune teoretică în fizică prin care se pot realiza legături instantanee cu diverse colţuri ale galaxiei noastre şi Universului. Iar una din aceste porţi stelare se pare că s-ar afla chiar în Golful Adenului”.

Dar, de cine a fost creat acest portal? De către extratereştrii din spaţiu? Sau a fost format în urma experimentelor efectuate de Acceleratorul de Particule de la Geneva sau de programul HAARP? Dar cine este amiralul Maximov, cel care i-ar fi trimis preşedintelui Putin acest raport secret? Se ştie că există într-adevăr un amiral Nikolai Maximov, comandant al Flotei de Nord al Rusiei, dar care operează, în general, în apele arctice.

Ar mai fi posibilitatea ca să existe un fel de fenomen natural în Golful Aden, care a atras atenţia multor Marine ale lumii. O altă posibilitate ar fi aceea că poveștile cu vortexul ar face parte dintr-o campanie de dezinformare de către FSB-ul rusesc (fostul KGB). Astfel, un articol publicat recent pe un site numit Comitetul XX acuză WikiLeaks a fi un paravan pentru serviciile secrete ruseşti. Există precedente, din timpul Războiului Rece, când ruşii se foloseau de organizații non-guvernamentale aparent independente (ca de exemplu „Greenpeace”). Pe de altă parte, de ce naiba FSB-ul sau un alt serviciu de informații de pe planetă ar inventa o astfel de poveste? S-ar părea să nu servească niciunui scop, decât acela de a „excita” curiozitatea comunităţii conspiraționale.

În concluzie, povestea din spatele „stargate”-ului din Golful Aden rămâne un mister nerezolvat.