Whitney Houston, victima lui „Big Pharma”, industria farmaceutică globală interesată doar de profituri

4.443 vizualizari

Trecerea în nefiinţă a celebrei cântăreţe Whitney Houston marchează încă un eveniment trist din lunga serie de decese din rândul artiştilor care şi-au devastat trupul ca urmare a folosirii medicamentelor pe bază de prescripţie medicală. Faimosul site de mondenităţi TMZ relatează faptul că Whitney n-a fost găsită având la ea droguri ilegale, ci medicamente cu reţetă, ce ar fi putut-o ucide sau determinat-o să se înece în cada de baie.

Cântăreaţa americană a luat o serie de sedative, inclusiv Lorazepam, Valium, Xanax şi un medicament de somn, care a fost găsit în camera ei de hotel. Medicamentele prescripse se află în custodia Departamentului de Poliţie din Beverly Hills. Familia lui Houston susţine că Whitney folosea des Xanax, un puternic medicament psihotropic, fiind folosit pe scară largă în psihiatria modernă. Dar oare câţi ştiu că acest gen de medicamente provoacă un comportament instabil, precum şi gânduri de sinucidere?

Iată care sunt efectele adverse ale Xanax-ului:
* Agresiune;
* Furie şi ostilitate;
* Convulsie şi tremurături;
* Agitaţie

O supradoză de Xanax poate cauza:
* Ameţeală;
* Leşin;
* Comă;
* Moarte

A nu se uita că Michael Jackson şi Elvis Presley au murit tot ca urmare a administrării greşite a unor medicamente. Şi marele actor Heath Ledger a murit în 2008 tot ca urmare a consumului de medicamente prescripse. Citim din raportul de autopsie: „Dl Heath Ledger a murit ca urmare a intoxicării acute rezultate în urma efectelor combinate ale oxycodonului, hydrocodunului, diazepamului, temazepamului, alprazolamului şi doxylaminei.”

Whitney Houston e una din sutele de mii de victime anuale ale lui „Big Pharma” (industria farmaceutică globală), o industrie căreia nu-i pasă decât de profituri şi nu de vieţile oamenilor.