Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Vreţi să faceţi 16,7 milioane de dolari? Arestaţi-l pe Putin, preşedintele Rusiei!

127

blankVladimir Putin, precum mulţi dintre voi ştiţi, şi-a luat în primire (din nou) mandatul de preşedinte al Rusiei, pe 7 mai 2012. Putin a devenit pentru a treia oară preşedinte, după alegerile contestate din luna martie. De această dată, Putin va rămâne la Kremlin timp de şase ani, în urma unor recente schimbări în Constituţie.

Că Putin se transformă din ce în ce mai mult în dictator, nimeni nu se mai îndoieşte de acest lucru. Au simţit-o chiar şi ruşii, care, după alegerile din martie, au ieşit în stradă cu zecile de mii pentru a contesta noua realegere a fostului ofiţer KGB. Dar lui Putin nu-i prea pasă de aceste contestări: lui îi place foarte mult puterea şi ar face orice ca să n-o dea din mână. De aceea, Putin are şi mulţi duşmani, ca omul de afaceri Boris Berezovski. După 2000, oligarhul Berezovski (a cărui avere este de câteva miliarde de dolari) a început să-l critice pe Putin, iar răspunsul acestuia din urmă a fost prompt: a pus procuratura pe urmele omului de afaceri. Berezovski a reuşit să fugă în Marea Britanie, unde a obţinut azil politic (în anul 2003), în ciuda protestelor energice ale Rusiei.

Aşadar, din Anglia, duşmanul de moarte a lui Putin, Boris Berezovski, a făcut zilele acestea următoarea ofertă generoasă: este dispus să dea 16,7 milioane de dolari bani-gheaţă oricărei persoane care reuşeşte să-l aresteze pe Vladimir Putin, pentru acuzaţia de deţinere ilegală a puterii! Se bagă cineva?

Orgoni Crystal