Visul de aur al Ocultei Mondiale – moneda unică mondială – e aproape de a deveni realitate! Vor exista doar „bani electronici”!

5.076 vizualizari

moneda unica mondialaVisul de aur al Ocultei Mondiale, acela de a introduce moneda unică la nivel mondial, pare din ce în ce mai aproape de realizare. Astfel, ar putea manipula din ce în ce mai uşor naţiunile lumii. Şi asta dacă urmăreşti ultimele ştiri economico-financiare şi politice din întreaga lume:

1) Fox News a transmis un reportaj intitulat „Naţiunile Unite cheamă din ce în ce mai mult pentru o monedă unică mondială” (vedeţi reportajul pe YouTube). Interesant, nu-i aşa? Pentru că Naţiunile Unite nu cuprinde doar ţările occidentale (SUA, Canada, Marea Britanie etc. – aflate clar sub influenţa Ocultei Mondiale), dar şi ţări care păreau că Oculta Mondială nu le controlează (ca India, China şi Rusia). Cum de aceste ţări îşi doresc astfel să împlinească visul de aur francmasonic?

2) Pe 24 octombrie 2013, agenţia de ştiri Reuters scrie: „Liderii Uniunii Europene vor să realizeze un orar cât mai apropiat în definitivarea uniunii bancare”.

3) Pe 4 decembrie 2013, Yahoo News scrie că Uniunea Europeană amendează cu 2,3 miliarde de dolari mai multe bănci internaţionale pentru „manipularea pieţei”. Printre băncile amendate putem afla giganţii JP Morgan, Citigroup şi Deutsche Bank.

4) Pe 23 noiembrie 2013, God’s Kingdom Minitries ne anunţă că 23 de ţări vor să renunţa la dolarul american. Citez din articol:

„Pentru mai mulţi ani, analiştii financiari au avertizat asupra faptului că va veni ziua neagră în care dolarul va cădea, putând astfel capăt hegemoniei americane ca „păstrător” al rezervelor mondiale valutare. Pe 18 noiembrie 2013, un fost şef al unei instituţii bancare a anunţat că 23 de ţări, ce deţin 60% din PIB-ul mondial se pregătesc pentru a renunţa la dolarul american şi la Banca Reglementelor Internaţionale, pentru a stabili un nou sistem global valutar care să „ucidă” dolarul american. Lista celor 23 de ţări cuprinde China, Rusia, India, şi, în mod surprinzător, şi Germania, Franţa şi Marea Britanie. Aceasta înseamnă că în curând se pregăteşte tranziţia către un nou sistem bancar central”.

Aşadar, îi vedem pe aceeaşi listă, ţări care le credeam în afara Ocultei Mondiale (China, Rusia), dar şi ţări ce ştim că sunt controlate de Oculta Mondială (Germania, Franţa, Marea Britanie). Se mai îndoieşte acum cineva de faptul că elitele globale controlează majoritatea ţărilor lumii?

5) „Marile bănci sunt lovite cu atacuri cibernetice în fiecare minut şi în fiecare zi”, scrie site-ul theeconomiccollapseblog.com. Credeţi că e doar un accident, că sunt doar atacuri izolate!?

V-am dat doar câteva exemple pentru a vă arăta că foarte curând (probabil că în 2014) se va trece efectiv la noua monedă globală. Ziua aceea se apropie cu paşi repezi. Şi, probabil, că nu vor mai exista bănci de hârtie ci doar bani electronici. Astfel, controlul omenirii va fi total. Şi definitiv.