Site de secrete, stiinta si metafizica

Virusul Ebola face iar ravagii în lume! Academicienii din Texas susţin folosirea virusului ebola pentru eliminarea a 90% din omenire! Incredibil!

14 17

ebola 30Virusul Ebola a început din nou să provoace panică în lume! După ce un pasager a adus virusul Ebola în cel mai mare oraş din Africa, oficialii din domeniul sănătăţii sunt în alertă şi încearcă să depisteze semnele infecţiei în rândul pasagerilor. Virusul Ebola a provocat mai mult de 670 de decese în Africa de Vest, dar o persoană care s-a îmbolnăvit pe drumul dintre Liberia şi Lagos a ridicat semnale de alarmă pentru oficialii din domeniul sănătăţii.

Stau şi mă întreb dacă aceşti tip de viruşi mortali, cum este ebola, apar întâmplător în lume sau sunt scoşi “la suprafaţă” de forţe interesate în a crea panică pe mapamond. Sau, dacă ducem lucrurile la extrem, poate chiar se urmăreşte mai mult, ca de exemplu, decimarea populaţiei. În acest context, am să aduc în discuţie un articol apărut în 2006 pe site-ul evolutionnews.org, din care am extras unele fragmente:

Următoarele provin din cartea Meeting Doctor Doom (“Întâlnire cu Doctorul Doom”) de Forrest Mims, preşedinte al Secţiei de Ştiinţa Mediului din cadrul Academiei de Științe din Texas (SUA).

Am privit cu uimire cum câteva sute de membri ai Academiei de Științe din Texas s-au ridicat în picioare și au ovaționat în picioare un discurs care susținea cu entuziasm eliminarea a 90% din populația Pământului cu ajutorul ebolei. Discursul a fost ţinut de către Dr. Eric R. Pianka, de la Universitatea din Texas, un ecologist care a primit în 2006 premiul Academiei pentru “cel mai distins om de ştiinţă din Texas” (…) El a oferit soluții pentru reducerea populației lumii, prezentând o animaţie ce-i înfăţişa pe cei patru călăreți ai Apocalipsei. Războiul și foametea nu ar ajuta prea mult, a explicat Pianka. În schimb, boala ar fi cea mai eficientă și mai rapidă pentru a ucide miliardele de oameni, ce trebuie să moară în curând dacă criza populației nu este rezolvată (…) Imediat după ce a expus aceste idei, aproape fiecare om de știință, profesor și student prezent în acea sală s-a ridicat în picioare și a aplaudat energic omul care a aprobat cu entuziasm eliminarea a 90% din populaţia umană. Unii chiar l-au ovaționat.

(…) Recent, am schimbat o serie de e-mailuri cu Pianka. I-am spus că unii ar putea să-i dezaprobe dorinţa sa de moarte, care îi vizează pe africani, întrucât virusul  Ebola se găsește doar în Africa Centrală. El mi-a răspuns Ebola nu face discriminări, omoară pe toată lumea și că s-a putea răspândi în Europa și America cu un singur avion de pasageri infectaţi.

P.S. Observaţi cum am îngroşat ultima frază, întrucât mie mi se pare că scenariul se repetă zilele acestea! Citez ştirea de pe site-ul telegrama.ro:

“Doctorii de peste glob sunt îngroziţi – epidemia de ebola care a lovit Africa în luna februarie a acestui se poate extinde la nivel global după ce un bărbat infectat cu înfiorătorul virus a călătorit de două ori cu avionul. În prezent, oficialităţile sunt disperate să găsească zecile de pasageri care au intrat în contact cu bărbatul. Ebola se transmite pe cale virală şi la momentul actual nu are leac. Lui Patrick Sawyer i s-a permis să se urce în avion deşi prezenta simptome clare de Ebola – vomă şi diaree. Sora sa fusese recent ucisă de aceeaşi boală, sortă pe care a urmat-o şi el la doar cinci zile după ce a ajuns la destinaţie. Sawyer părăsise Liberia, făcuse o pauză în Ghana, schimbase avionul în Togo şi ajunsese la destinaţie în Nigeria. Virusul Ebola este fatal în aproximativ 90% din cazuri. Medicii au reuşit să identifice 59 de oameni care se aflau la bordul avioanelor şi au reuşit să testeze 20. Mai sunt, din nefericire, multe persoane pe care medicii nu au reuşit să le contacteze, persoane care s-ar putea afla oriunde pe mapamond”.

Ciudat cum toate se leagă… De ce se doreşte iar intrarea omenirii în panică cu acest virus ebola? Se doreşte a se abate atenţia de alte lucruri?

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie