Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Viaţa post-COVID ar putea fi controlată de aplicaţiile create cu ajutorul Fundaţiilor Rockefeller şi Clinton: CommonHealth, COVIDcheck şi CommonPass

  •  
  •  
  •  
  •  

blankFundația Rockefeller și Fundația Clinton au dezvoltat o serie de aplicații COVID care vor controla viața Post-Covid. Inițiativa este lansată de către Fundația Commons Project, care face parte din Forumul Economic Mondial. Proiectul Commons include trei aplicații COVID – CommonHealth, COVIDcheck și CommonPass. Împreună, ele vor colecta, stoca și monitoriza datele dvs. de sănătate pe baza cărora aplicațiile vor decide dacă sunteți eligibil să călătoriți, să studiați, să mergeți la birou etc.

De pe site-ul Commons Project (thecommonsproject.org) aflăm următoarele:

Proiectul Commons este un trust public non-profit, pentru a construi servicii digitale care să pună oamenii pe primul loc. Proiectul Commons umple golul dintre companiile tehnologice, agențiile guvernamentale și organizațiile non-profit tradiționale pentru a construi și a opera serviciile digitale, care să constituie infrastructura publică pentru era digitală.

Ei bine, Commons Project a lansat 3 aplicaţii legate de Covid-19. Iar aceste 3 aplicaţii sunt: CommonHealth, COVIDcheck şi CommonPass.

blank
Imagine: commonsproject.org

CommonHealth (thecommonsproject.org/commonhealth) – va colecta și gestiona datele dvs. personale de sănătate și le va partaja cu serviciile de sănătate, organizații și alte aplicații. CommonHealth își propune să extindă portabilitatea datelor de sănătate și modelul de interoperabilitate inițiat de Apple Health la 73% dintre oamenii din întreaga lume care utilizează dispozitive Android.

COVIDcheck (thecommonsproject.org/covidcheck) este dezvoltat în colaborare cu Centrul pentru Controlul Bolilor, Fundația Clinton și Asociația Medicală Mondială. Acesta va crea un nou normal pentru școli, universități, angajatori și agenții de sănătate publică printr-un set de întrebări care vor decide ce ar trebui să faceți în continuare.

CommonPass (thecommonsproject.org/commonpass) este un pașaport digital de sănătate în care se va regăsi un test certificat COVID-19 sau va arăta dacă ați fost vaccinat în viitor, pentru a satisface diferitele reglementări ale diferitelor guverne. Pe baza statutului dvs. CommonPass, este posibil să vi se permită sau nu să călătoriți. Între timp, tehnologia pașaportului CommonPass COVID este deja testată la zborurile de la aeroportul Heathrow (vedeţi ştirea de pe dailymail.co.uk).

blankAşa cum putem afla de pe site-ul xprize.org, co-fondatorul şi preşedintele lui Commons Project este Paul Meyer. Ni se spune că acest „Commons Project” (fondat în 2019) a fost realizat cu ajutorul lui The Rockefeller Foundation.

În biografia sa ni se spune că „Paul și-a început cariera lucrând în campania electorală din 1992 a lui Bill Clinton. După alegeri, s-a alăturat personalului de la Casa Albă, devenind unul dintre scriitorii de discurs ai președintelui Clinton”. Aşadar, iată legătura dintre familia Clinton şi acest „Commons Project”.

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu