Vedeţi ce se întâmplă în jur: vreme extremă, încetinirea rotaţiei Pământului, retragerea apelor oceanelor, număr mare de asteroizi periculoşi! Ce ni se ascunde?

7.945 vizualizari

Acum câteva zile, vorbeam în cadrul acestui articol – Oceanul a dispărut de pe plajele din Ecuador: fenomen natural sau se întâmplă altceva? – despre oceanul care s-a retras mai mult de 100 de metri în Ecuador. Foarte ciudat, dar apa oceanului a dispărut şi anul trecut (2017), în mod misterios, de pe plajele din Brazilia, Bahamas, Uruguay şi Mexic. Mă întrebam atunci dacă e vorba de un fenomen natural sau poate că există o altă explicaţie.

Apoi, mi-am adus aminte că la începutul acestui an (2018), un val neobişnuit de frig a cuprins SUA şi Canada, cu temperaturi ce au coborât lejer sub -40 de grade. Citez de pe realitatea.net:

Statele de pe coasta de est americană au fost lovite cel mai greu de vremea extremă. Stratul de zăpadă a depăşit 40 de centimetri în New Jersey, în timp ce în Massachusetts oamenii au avut mari probleme cu inundaţiile. În zona de lângă Boston, apa a ajuns până la genunchi, iar apoi a îngheţat. Și Canada este lovită de zăpadă și temperaturi ce depășeșc minus 40 de grade.

În plus, în sudul Statelor Unite, în însorita şi călduroasă Florida, a nins, o premieră în ultimii 30 de ani. Dar, nu numai SUA a fost afectată de acest val neobişnuit de frig, ci şi ţări cu o climă extrem de călduroasă, ca, de exemplu, în Algeria, la limita deşertului Sahara. Vedeţi ştirea de pe site-ul stiripesurse.ro, de pe 09-01-2018:

„Aproximativ 2,5 centimetri de zăpadă au căzut în Sahara, în urma unei furtuni care s-a abătut peste regiune duminică. Este pentru a treia oară în ultimii 38 de ani când ninge în oraşul Ain Sefra din Algeria, iar dunele de nisip au fost acoperite de zăpadă. În decembrie 2016, oraşul cunoscut drept „Poarta deşertului” a fost acoperit de zăpadă şi gheaţă, pentru prima dată în 37 de ani, ceea ce a provocat haos pe străzi”.

Pe de altă parte, în 2017 s-a constatat o creştere a numărului de asteroizi care s-au apropiat de Pământ, iar în anul acesta (2018), specialiştii avertizează că numărul de asteroizi potenţial periculoşi pentru planeta noastră va fi şi mai mare! (Sursa: outerplaces.com).

Şi mai mult decât atât, în 2017 specialiştii au avertizat că ar putea să apară o creștere mare a numărului de cutremure devastatoare din întreaga lume în anul 2018, ca urmare a încetinirii misterioase a rotaţiei Pământului. Oamenii de ştiinţă cred că variațiile în rotația vitezei Pământului ar putea declanșa o activitate seismică care va fi intensă, mai mult în regiunile tropicale şi ecuatoriale puternic populate. (Vedeţi ştirea de pe msn.com).

Aşadar, Pământul se încetineşte în mod misterios, vor fi cutremure mari şi puternice, numărul de asteroizi potenţial periculoşi pentru Terra va creşte exponenţial în 2018, avem parte de vreme extremă, apa oceanului se retrage mai mult decât se aştepta, pe tot globul se aud tot felul de sunete enigmatice şi multe alte lucruri.

V-aţi întrebat de ce se întâmplă toate aceste lucruri? De ce Pământul este afectat? Nu putem da vina pe activitatea umană (poluare, „încălzirea globală”, efectul de seră etc.), aşa cum mass-media oficială încearcă să o facă. Dacă e mai mult decât? Dacă sunt informaţii ascunse publicului? Dacă până la urmă e vorba de misterioasa şi masiva planetă X care se apropie tot mai mult de noi şi ne afectează?