Vaccinurile moderne îşi au originea în experimentele medicale oribile realizate de nazişti în lagărele de concentrare

5.143 vizualizari

Lumea medicală şi mass-media ne-au învăţat faptul că vaccinurile sunt foarte bune pentru prevenirea apariţiei unor boli infecţioase. La televizor sau pe Internet se fac adevărate campanii care ne arată cât de benefice sunt vaccinurile. Medicii sunt învăţaţi încă de pe băncile facultăţilor că aceste vaccinuri sunt bune şi, ca urmare, atunci când ajung doctori, le recomandă pacienţilor lor. Foarte puţini dintre ei cunosc ce „secrete” se ascund în spatele acestor vaccinuri, secrete deţinute de marea industrie farmaceutică ce nu-şi urmăreşte decât imensele profituri.

Un expert în domeniu a avertizat cât de periculoase sunt aceste vaccinuri pentru populaţie. Citesc din articol (declaraţiile cele mai şocante):

* Regresul bolilor din secolul XX şi scăderea mortalităţii oamenilor s-a datorat nu vaccinurilor, ci îmbunătăţirii nivelului de trai (apă mai curată, sisteme moderne de canalizare, hrană mai bună, mai proaspată, reducerea sărăciei); germenii sunt într-adevăr peste tot, însă dacă suntem sănătoşi nu contactăm bolile atât de uşor.

* Toate vaccinurile sunt periculoase, în primul rând pentru că ele obligă sistemul imunitar la un proces ce pare să-l compromită, decât să prevină.

* Vaccinurile mai sunt periculoase întrucât în ele se găsesc o mulţime de substanţe extrem de contaminate. De exemplu, în vaccinul pentru pojar, Rimavex, se găsesc diferite virusuri specifice găinilor. În vaccinul pentru poliomielită se  găseşte achantamoeba, sau aşa numita amoeba „mâncătoare de creier”. În vaccinul anti-rotavirus se găseşte virusul simian. În vaccinul MMR se află diferiţi viruşi producători de cancer. În vaccinul pentru antrax se găsesc diferite micro-organisme. În mai multe vaccinuri s-au descoperit inhibitori enzimatici deoasebit de periculoşi.

* Într-o parte din vaccinuri s-au folosit ţesuturi de fetus avortat. Ca să nu mai vorbim de substanţe chimice ca formaldehida, mercur şi aluminiu, folosite în mod curent în vaccinare, cu rol de conservanţi.

* În lumea medicală, nimeni nu vorbeşte despre cât de dăunătoare sunt vaccinurile. Există diverse motive: constrângerile legislative, banii, frica de a rămâne fără serviciu, dorinţa de a face impresie, prestigiul, recompensele, promovarea, idealismul greşit direcţionat, obişnuinţa, ş.a.m.d. Dacă o persoană vaccinată împotriva hepatitei se îmbolnăveşte de hepatită sau de altă boală, se presupune automat că aceasta nu are nicio legătură cu vaccinul.

* Sunt două probleme care pot afecta o persoană vaccinată: o posibilitate ar fi aceea ca ea să contracteze boala în urma vaccinului, adică să contracteze boala de care ar fi trebuit să fie aparată de vaccin, acest lucru având loc deoarece anumite versiuni ale bolii se regăsesc în vaccin. Cea de-a doua posibilitate este ca persoana vaccinată să nu faca boala respectivă, ci să fie afectată de o altă boală, fie imediat după administrarea vaccinului, fie ulterior, o boală provocată tot de vaccin. Acea boală poate fi autism – sau alta boală ca, de exemplu, meningita. Persoana vaccinată ar putea fi afectată chiar şi de un handicap mintal.

Deşi vaccinurile au fost inventate de peste 2 secole, ele au fost introduse pe scară largă în secolul al XX-lea. Iar o mare parte din vaccinurile moderne din ziua de astăzi, au fost testate în lagărele de concentrare naziste înainte şi în timpul celui de-al doilea război mondial. Auschwitz, cel mai mare lagăr de concentrare nazist, era zona de testare ideală pentru medicamentele şi vaccinurile produse de puternica corporaţie farmaceutico-chimicală IG Farben, din care făceau parte, printre altele, binecunoscutele companii Bayer, Agfa şi Basf. Prizonierii evrei de război nu puteau să dea în judecată guvernul, astfel încât o mulţime de teste inumane au avut loc. Prin vaccinarea şi realizarea de experimente medicale oribile evreilor şi a celor care aveau opinii politice diferite faţă de cele ale naziştilor, Hitler făcea un lucru absolut oribil.

Ce credeţi că s-a întâmplat după cel de-al doilea război mondial cu oamenii de ştiinţă nebuni care au lucrat pentru nazişti, făcând experimente medicale oribile cu deţinuţii din lagărele de concentrare? Credeţi că au dispărut pur şi simplu? Nu, ei şi-au continuat munca şi cercetările în corporaţii farmaceutice  occidentale, în special în cele din SUA. Discipolii lor îşi continuă şi astăzi munca în aceste corporaţii, intoxicând omenirea cu „mitul vaccinului benefic”. Iar pentru a scăpa de acest mit este foarte greu. Precum spuneam mai sus, studenţii de la medicină sunt învăţaţi încă din timpul facultăţii că vaccinurile sunt benefice şi că trebuie făcute, iar atunci când vor ajunge doctori vor aplica ceea ce li s-a spus.

Să mai aduc aminte de alte aspecte negative ale vaccinurilor? De exemplu, faptul că cele mai multe vaccinuri noi sunt comercializate, nefiind testate suficient, singurele teste adevărate fiind cele efectuate pe şoareci de laborator. Sau că multe vaccinuri conţin thimerosal, un conservant realizat din metil-mercur, ce e extrem de toxic pentru sistemul nervos central. Ori că multe vaccinuri conţin squalene, ca adjuvant chimical, substanţă ce poate cauza inflamarea sistemului nervos central. Sau stiaţi de faptul că autismul este o afecţiune neurologică care a crescut foarte mult în ultimile decenii şi, se pare, că din cauza vaccinurilor la copii?

Acesta este adevărul despre vaccinuri. Dacă i-l veţi povesti unui medic, acesta nu vă va crede. O persoană foarte apropiată mie este doctor…ştie toate aspectele negative ale vaccinurilor (s-a informat şi ea şi e de acord cu mine). Şi totuşi…ar recomanda vaccinurile, doar pentru că aşa a fost învăţată la facultate, doar pentru că aşa fac şi ceilalţi colegi ai ei şi doar pentru că aşa spune sistemul medical. Cum să mai ieşim din acest cerc închis?