Vă mai explic încă o dată legătura între secta Illuminati, simbolul „ochiul lui Horus”, extratereştri şi steaua Sirius! De aici e originea tot răului din lume…

9.863 vizualizari

sirius IlluminatiReferitor la articolul de ieri – Cea mai celebră regină a antichităţii – Semiramida – era fiica unor extratereştri de pe Sirius! După 41 ani de domnie, ea s-a urcat pe o navă spaţială şi dusă a fost! –  un cititor m-a întrebat despre ceea ce scria în articol: „Emblema ei – figura unui porumbel înconjurat de un iris – ne aduce aminte de Os-Iris din Egipt, fiind similară reprezentării egiptene „Ochiul lui Horus”, care simboliza nava spaţială”.

Dar, conform observaţiei cititorului, „ochiul lui Horus” reprezintă unul din simbolurile Illuminati. De ce şi-ar împrumuta această organizaţie malefică un simbol al egiptenilor, ce aduce aminte de o navă spaţială? Ce legătură există între Illuminati şi extratereştri?

Am mai explicat asta de mai multe ori pe site şi o mai fac încă o dată pentru cei care nu ştiu încă: Illuminati venerează pe ascuns steaua Sirius, pentru că de acolo au venit „extratereştrii-dragoni” în trecutul omenirii (Un alt mare secret al omenirii: Illuminati venerează steaua Sirius, pentru că de acolo provin “extratereştrii-dragoni” ce au vizitat Pământul în vechime!). E posibil ca Soarele nostru să se învârtă în jurul stelei Sirius, aflată la doar 8 ani-lumină faţă de noi.

Dacă Soarele nostru se învârte în jurul lui Sirius, atunci cu siguranţă că acest “secret” îl cunoşteau şi vechile civilizaţii ale lumii, care erau pur şi simplu obsedate de acest astru, printre care şi egiptenii. Pe de altă parte, vechii egipteni adorau steaua Sirius şi şi-au construit întreaga astronomie în jurul acestei stele. Şi aici intervine o chestie extrem de interesantă: secta Illuminati, precum se ştie, şi-a împrumutat o parte din ritualuri de la vechii egipteni. Iar multe din simbolurile Illuminati au legătură cu strălucirea stelei Sirius.

Să ne aducem aminte de Aleister Crowley, unul dintre cei mai mari satanişti ai lumii şi care a avut legături cu secta Illuminati (vedeţi articolul meu foarte recent pe această temă: Un mare secret Illuminati: Barbara Bush, mama fostului preşedinte american, George W. Bush, era fiica satanistului Aleister Crowley, “cel mai malefic om de pe planetă”! Vedeţi legătura dintre Illuminati şi satanism?). Se pare că acest Crowley era membru al unei societăţi secrete denumite Argentum Astrus, ceea ce în traducere ar însemna Ordinul Stelei de Argint. Dar “steaua de argint” nu este altcineva decât Sirius, cel mai proeminent astru din cerul nopţii, vechii asirieni, cât şi fenicienii denumit Sirius drept “steaua de argint”. Totodată, e posibil ca acest Argentum Astrus să nu fie altceva decât o altă denumite a celebrei organizaţii malefice Illuminati, care şi-ar fi putut astfel împrumuta numele de la steaua Sirius, cea mai luminoasă de pe bolta nopţii.

Aşa cum am spus într-un articol din aprilie 2013, “Dragonii din legende sunt de fapt extratereştrii de pe Sirius care au coborât pe Pământ pentru a împărtăşi din înţelepciunea lor oamenilor” îmi plăcea ideea unui cercetător elvețian, care a studiat diverse mituri, legende și basme despre dragoni din Europa, Asia, Africa și America, şi care a ajuns la concluzia că strămoșii noștri chiar i-au întâlnit pe dragoni, între anii 2.500-4.000 î.Hr., ei provenind de pe Sirius!

Reţineţi ideea: membrii Illuminati sunt legaţi de Sirius, pentru că e posibil ca de acolo să provină „strămoşii” lor, extratereştrii-dragoni cu sânge albastru…