Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Uriaşul uragan Matthew, care devastează zilele acestea Statele Unite, are forma înfricoşătoare a unui craniu de om! Ce se întâmplă?

  •  
  •  
  •  
  •  

uraganul-matthew-craniuZilele acestea, un uragan de proporţii aproape biblice, îşi face de cap în Marea Caraibelor, atingând şi coasta de sud-est a Statelor Unite. Citez de pe stirileprotv.ro:

Uraganul Matthew, cel mai puternic din ultimii 10 ani care a lovit Statele Unite, încă face ravagii. După ce a măturat Florida, urgia s-a apropiat de coastă Georgiei şi se îndreaptă spre Carolina de Sud. Matthew a venit cu ploi torenţiale şi vânt de o forţă devastatoare, de aproximativ 200 de km pe oră, în zona de coastă a Floridei, aproape de Cape Canaveral. Uraganul de categoria a treia a avansat încă de sâmbătă seara spre coasta Georgiei, apoi se va îndrepta către Carolina de Sud, înainte să „vireze” din nou către ocean.

Bilanţul victimelor din Haiti a ajuns vineri la cel puţin 877, pe măsură ce informaţiile privind victimele din regiunile izolate de trecerea furtunii au putut fi centralizate de autorităţi. Uraganul a lovit Haiti marţi, cu vânturi de până la 235 km/h şi ploi torenţiale. Aproximativ 61.500 de haitieni s-au refugiat în adăposturi. Cel puţin trei localităţi din regiunea de coasta de vest au anunţat fiecare zeci de victime. Primarul satului Chantal, din regiune, a anunţat moartea a 86 de persoane după ce copaci smulşi din rădăcini de furtună s-au prăbuşit peste case. Alte 20 de persoane din Chantal sunt date dispărute.

P.S. Totuşi, remarcăm un lucru înfiorător din toată această tragedie: meteorologul Stu Ostro de pe canalul „Weather Channel” a postat pe contul său de Twitter o fotografie bizară de satelit a uraganului Matthew, acesta semănând foarte mult cu un craniu uman! Coincidenţă sau este un semn, un avertisment asupra omenirii sau asupra americanilor? Avertisment făcut de către cine? Este acest uragan unul natural sau unul creat de mâna ascunsă a omului, cu ajutorul tehnologiei HAARP sau ceva asemănător?

uraganul-matthew-craniu-1


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu