Uragan devastator şi cutremur uriaş în aceeaşi zonă şi în acelaşi timp: America Centrală! Cine se joacă cu HAARP-ul pe ascuns şi de ce?

4.879 vizualizari

Precum unii aţi aflat deja, un puternic cutremur a avut loc astăzi, 8 septembrie 2017, în Mexic. Magnitudinea cutremurului a fost de 8,2 grade pe scara Richter, iar acesta a avut loc în largul coastelor Mexicului, potrivit Institului American de Geofizică USGS, la o adâncime de 33 de kilometri. În urma seismului, a fost declanșată o alertă de tsunami pentru mai multe zone. Locuitorii din Mexico City au ieşit pe străzi în urma cutremurului, conform martorilor oculari. Epicentrul a fost situat la 123 de kilometri sud-vest de oraşul Pijijiapan, la o adâncime de 33 de kilometri.

După cutremurul de 8,2 pe scara Richter a apărut și o replică de 5,7 grade. Activitatea aeroportului ar fi fost întreruptă pentru câteva momente.

Ce-i foarte interesant îl reprezintă faptul că acest cutremur masiv din Mexic are loc în aceeaşi perioadă când în aproximativ aceeaşi zonă – Caraibe – America Centrală – are loc cel mai puternic uragan din ultimul deceniu din zona Oceanului Atlantic: uraganul Irma. “Ochiul” ciclonului, un uragan de categoria 5, maximum pe scara intensităţii uraganelor, a trecut peste Insula Barbuda din Caraibe şi peste insulele franceze Saint-Barthelemy şi Saint-Martin, fiind însoţit de rafale de vânt ce au atins şi viteza incredibilă de 295 de kilometri pe oră.

Să spunem că uraganele se mai formează în zona Caraibelor şi sunt normale, dar cum rămâne cu acest cutremur devastator ce are loc în aceeaşi perioadă? Oare e doar o simplă coincidenţă? Nu cumva – şi aici e doar o simplă ipoteză – cineva se joacă cu HAARP-ul, o armă ce controlează ionosfera Pământului, dar care ar putea produce cutremure şi fenomene meteo extreme? Dacă da, cu ce scop? Ce se urmăreşte, de fapt?