Unei femei i s-au şters brusc din memorie ultimii 40 de ani din viaţa ei


O femeie din Louisiana (SUA) și-a uitat întreaga viață adultă după ce a suferit de o afecţiune bruscă și extremă de pierdere a memoriei. În vârstă de 56 de ani, femeia pe nume Kim Denicola mergea spre mașina prietenului ei, după ce a participat la o întâlnire religioasă, când a suferit o durere de cap puternică, iar apoi totul i s-a întunecat. Când s-a trezit în spital, după puțin timp, ultimii 40 de ani fuseseră șterși din memoria ei.

Din punctul ei de vedere, anul este 1980 (nu 2019), atunci când fata avea aproape 18 ani, iar preşedintele Reagan se afla la Casa Albă. Femeia nu şi-a amintit nimic cu privire la soțul ei, la copiii ei, la nepoți, la afacerea de familie sau la orice s-a întâmplat cu ea în ultimele patru decenii. E ca și cum cineva ar fi apăsat pe un buton de „Delete” în creierul ei și i-ar fi șters totul.

Doctorii au diagnosticat-o cu o afecțiune cunoscută sub numele de „amnezie globală tranzitorie”, care este reprezentată de o pierdere temporară a memoriei recente. Cu toate acestea, în cazul lui Kim, amintirile ei nu s-au întors. Un interviu cu Kim și familia ei poate fi văzut în acest videoclip de pe YouTube.com.

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): aol.co.uk
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO