Un vulcan masiv ascuns încălzeşte şi topeşte gheaţa din Arctica, iar mass-media oficială dă vina pe „încălzirea globală”…

2.723 vizualizari

De peste 10 ani, suntem invadaţi cu o temă de actualitate – şi anume cât de malefică este „încălzirea globală”, care este produsă de activităţile umane, în special cele industriale.

Şi, în mod intenţionat, pentru omul obişnuit se face confuzia între „încălzirea globală” şi poluarea urbană, care, într-adevăr, este mai mult decât evidentă. Cetăţeanul care trăieşte în marile oraşe observă cum poluarea urbană ne afectează sănătatea şi atunci, când vine vorba de „încălzirea globală” va fi de acord cu ceea ce se propune la nivelul marilor conferinţe mondiale de mediu – reducerea emisiilor de carbon.

Însă, mulţi dintre noi nu suntem conştienţi de „şmecheria” şi afacerile care se fac pe spatele „încălzirii globale”. Să nu credeţi că Elitei Globale îi pasă de noi, oamenii obişnuiţi; nu, ei vor doar să-şi impună planul. În primul rând, e vorba de foarte mulţi bani, de care unii din Elita Globală se vor procopsi în urma „încălzirii globale”. În al doilea rând, poate mai important decât primul aspect, îl reprezintă faptul că pentru a lupta împotriva „încălzirii globale” s-au propus măsuri cu adevărat draconice şi malefice. Prin procedee de geoinginerie, elita globală doreşte să inverseze trendul încălzirii (care oricum e unul fals) şi să “răcească” planeta, declanşând o mini-eră glaciară. Prin răcirea Pământului, nu vor mai exista recolte suficiente pentru a hrăni întreaga populaţie, care va muri astfel de foame (citiţi mai multe în acest articol din 2017: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii au un plan secret de înfometare a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale).

În ultimii ani, citim o mulţime de ştiri în mass-media oficială, care ne îngrijorează cu privire la topirea alarmantă a gheţarilor din Antarctica şi din Arctica (ca de exemplu, acest articol de pe mediafax.ro), în care aflăm că „topirea rapidă a gheţii din Oceanul Arctic este „o bombă cu ceas economică”, ale cărei costuri la nivel global se vor ridica la cel puţin 60.000 de miliarde de dolari, din cauza efectelor schimbărilor climatice, afirmă cercetători de la universităţile Cambridge şi Erasmus din Rotterdam”. De vină este, bineînţeles, „încălzirea globală”!

Dar, dacă ar trebui găsit un vinovat pentru topirea gheţarilor din Arctica, aceasta nu este „încălzirea globală”, ci, mai degrabă, un imens vulcan situat sub gheţurile din Arctica, aşa cum putem afla dintr-o hartă climatologică publicată pe site-ul earth.nullschool.net (observaţi punctul verde).

V-ați fi aşteptat ca mass-media sau oamenii de ştiinţă climatologi să vorbească despre asta. Dar toți tac ca peştele. Iar puţinii oameni de ştiinţă care vorbesc despre acest lucru sunt ignoraţi de mass-media oficială (ca de exemplu acest articol de pe iceagenow.info, în care geologul James Edward Kamis vorbeşte despre forţe din adâncul Oceanului Arctic, care încălzesc gheaţa de deasupra). Aşadar, nici vorbă că ar fi de vină „încălzirea globală”…