Un videoclip incredibil ne arată cum bodyguardul lui Obama îşi schimbă forma, transformându-se într-un reptilian. Sau e doar joc al luminilor şi umbrelor…

591

Într-un articol de acum un an de zile (https://www.lovendal.ro/wp52/obama-are-un-reptilian-cu-dinti-ascutiti-implantat-in-capul-sau/) vorbeam despre posibilitatea fantastică ca preşedintele american Obama să aibă un reptilian implantat în capul său. Iar asta nu am spus-o eu, ci un user, al cărui videoclip de pe YouTube l-am tradus. Acum, a mai apărut un videoclip senzaţional despre forma neumană a unui gărzi de corp a lui Obama. Dar haideţi să aflăm mai întâi povestea.

În anul 2008, preşedintele Barack Obama a vizitat o singură dată Israelul. O televiziune de ştiri a făcut un colaj şi a prezentat câteva secvenţă din acea vizită (vedeţi primul videoclip de la sfârşitul articolului). Un comentator observă că între secundele 00:37 şi 00:42 din videoclip se vede capul unui bărbat, bodyguard de-a lui Obama, care îşi schimbă forma. Pe baza acestuia, un alt utilizator a creat un alt videoclip (cel de-al doilea de la sfârşitul articolului) în care se analizează mai îndeaproape forma ciudată a gărzii de corp a preşedintelui american.

Dacă vă uitaţi cu atenţie la această gardă de corp, se pare că forma umană a dispărut în totalitate. Aşadar, ce e cu acest bodyguard al lui Obama? O fi o formă de viaţă extraterestră, un reptilian care îşi schimbă forma sau lumina şi umbrele din acest videoclip ne joacă feste şi creează o impresie extraterestră?

P.S. Am trecut acest articol la categoria “Farse şi fantezii”, până găsesc o explicaţie mai raţională…

Videoclipul nr.1:

Videoclipul nr.2: