Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un videoclip de pe YouTube ne avertizează că până pe 25 iunie 2013, „Super Luna” şi furtuna solară puternică ar putea provoca un eveniment catastrofal pe Pământ. Să sperăm că se va înşela!

  •  
  •  
  •  
  •  

Super Luna dezastruPrecum anunţam acum 2 săptămâni în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/o-super-luna-va-avea-loc-pe-23-iunie-2013-sa-speram-ca-nu-se-va-intampla-niciun-dezastru-pe-pamant-si-ca-vom-reusi-sa-rezistam-puternicelor-energii-negative-ale-acestei-super-luni/), astăzi, 23 iunie 2013, va avea loc o „Super Lună”, adică Luna plină se va apropia cel mai mult de Pământ anul acesta. Tot în acel articol, explicam că „Super Luna” nu e un termen ce vine din astronomie, ci din astrologie. Astrologul Richard Nolle ne explică termenul de „Super Lună astfel: „O Lună plină sau nouă care se va afla în cel mai apropiat punct faţă de Pământ. Pe scurt, Pământul, Luna şi Soarele sunt toate aliniate, Luna fiind cea mai aproape de Pământ.”

În martie 2011, precum se ştie, a avut loc devastatorul cutremur de la Fukushima (din Japonia). Coincidenţă sau nu, în acea perioadă s-a ivit şi o Super Lună. Într-un articol din acea perioadă, The Daily Mail scria că cel mai mare cutremur din istoria Pământului ar fi putut fi declanşat de Lună, a cărei apropiere de Pământ ar fi avut efecte asupra plăcilor tectonice ale planetei noastre. Oare se va întâmpla ceva asemănător şi zilele acestea? Să sperăm că nu…

Un videoclip YouTube apărut recent (şi care-l puteţi viziona la sfârşitul articolului) ne anunţă că în perioada aceasta, Super Luna ar putea produce haos pe Pământ şi asta pentru că ea ar putea fi combinată cu puternicele furtuni solare ce au loc între 22 şi 23 iunie 2013. Videoclipul ne mai spune că este foarte probabil că între 20 şi 25 iunie 2013, un dezastru major va avea loc pe Pământ, din cauza acestor doi factori puternici: Soarele şi Luna.

Astăzi, când scriu acest articol, suntem pe 23 iunie 2013. Eu sper din tot sufletul ca autorul videoclipului să se înşele, pentru că niciun om zdravăn la cap nu şi-ar putea dori un dezastru pe Pământ.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu