Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un site rusesc crede că o flotă de OZN-uri se îndreaptă spre Pământ, pentru a începe invazia în decembrie 2017


Ufologii și adepții teoriei conspirației admit întotdeauna posibilitatea unei invazii extraterestre. Dar, după ultima amenințare pe care ei au făcut-o, nu este clar dacă ar trebui să râdem sau să plângem, sau poate că a sosit timpul să ne pregătim?

Cercetătorii OZN spun că au detectat un număr mare de nave extraterestre care se îndreaptă spre planeta noastră, potrivit site-ului web gazetadaily.ru, articol care a apărut pe 20 octombrie 2017.

Potrivit grupului de ufologi, care au detectat un număr mare de obiecte cereşti care se apropie de planeta noastră, extratereștrii care vor ateriza pe Pământ ne vor ataca în decembrie 2017 (sic!). Potrivit acestora, o parte din aceste obiecte, despre care se spune că ar fi o flotă extraterestră, și-au schimbat deja traiectoria. Acest lucru face parte dintr-o strategie înșelătoare, pentru că alte OZN-uri să se apropie de Pământ.

Adepții teoriei conspirației au observat deja dimensiunea obiectelor, cele mai mari dintre ele putând măsura până la 4.000 de metri pătrați. Celelalte nave extraterestre au și dimensiuni mai mari.

Mai mulți ufologi presupun că extratereştrii ar intenționa să aterizeze și să înceapă ofensiva lor în Rusia. Ufologii spun că cei mai vechi extratereştri care au vizitat Pământul au aterizat în regiunea Yakutia, Rusia, acest loc fiindu-le familiar.

P.S. Din nou, cred că această ştire propagată de un site rusesc este una cât se poate de dezinformatoare. Bineînţeles, o să vedeţi că nu se va întâmpla nimic în decembrie 2017…


Lasă un comentariu