Un secret ascuns omenirii: gripa şi alte epidemii, produse de Absintos, „Steaua Morţii” din Biblie

10.288 vizualizari

În opera sa „Pandemia Stelei Morţii din anii 2009-2012: Începe sfârşitul epocii”, maica Mariaelena Bianchessi ne dezvăluie un secret uluitor: adevăratul motiv pentru care în anul 1743 un agent submicroscopic infecţios, adică un virus, format din ADN şi ARN, a primit numele de „influenza” (în limba italiană, adică „gripă” în română). În limba italiană „influenza” semnifică „scurgerea de putere eterică de la stele, pentru a influenţa caracterul şi destinul oamenilor”.

Atunci când maica Bianchessi a început un proiect de cercetare acum 25 de ani în prima epidemie globală de gripă care a fost înregistrată (e vorba de epidemia de gripă din 1743, care a început în Italia, s-a răspândit în întreaga Europă, pentru ca apoi să treacă Oceanul Atlantic până în America, contribuind astfel la decimarea populaţiei), cercetarea ei a condus-o la scrierile papei Benedict al XIV-lea (1675-1758), care, în monumentala sa operă “Institutiones Ecclesiasticæ” dezvăluie sursa marilor epidemii ale lumii, cele care au cauzat o mulţime de morţi de-a lungul timpului şi care au schimbat destinul umanităţii.

Şi astfel, sora Bianchessi a descoperit că boala cunoscută ca fiind gripa nu-şi are originea pe Pământ, ci în Ceruri, mai precis în marea „Stea a Morţii”, cunoscută în Biblie ca Absintos:

„10. Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11. Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.”
(Apocalipsa 8:10-11).

Şi, mai departe, maica Biachesi a aflat că acest lucru a fost cunoscut demult de elita conducătoare a lumii, dar a fost ascuns omenirii. Dar unii oameni de ştiinţă şi-au dat seama de aceste secrete, ca de exemplu, Fred Holye (astronom englez de renume, cunoscut pentru teoria nucleosinteza stelară) şi Dr. Chandra Wickramasinghe (unul din experţii mondiali în originea vieţii) – ambii considerând faptul că gripa, precum şi alte epidemii îşi au originea în noii viruşi sosiţi din spaţiu.

Desigur, mulţi n-o să creadă asemenea teorii, dar eu unul n-am să resping niciodată alternativele…