Un scriitor american celebru a prezis într-o carte din 2013 anexarea Crimeii de către Rusia! Tot el a mai prezis şi controlul României de către Moscova! Vom vedea din nou în ţară „comisarii sovietici”!?

7.778 vizualizari

comisar sovieticDespre prevestirea alipirii Crimeii la Rusia şi eventualul război posibil dintre Rusia şi SUA am discutat acum câteva zile în cadrul acestui articol (Într-un articol din 2008 dintr-un ziar rusesc, se vorbeşte că “Obama va începe cel de-al treilea război mondial din cauza Crimeii”! Încă o dovadă că Oculta Mondială îşi programează din timp conflictele!?) când, nişte analişti politici ucrainieni ar fi prezis aceste evenimente încă din anul 2008. Acum însă vă mai prezint o predicţie şi mai interesantă dintr-o carte scrisă de un autor american, pe nume Tom Clancy, care din păcate, a murit anul trecut, în 2013.

Conform Wikipediei, Tom Clancy a fost un romancier şi istoric american, binecunoscut pentru povestirile sale de spionaj şi ştiinţe militare, a căror acţiuni se petrec, de obicei, în timpul războiului rece. 17 din romanele sale au devenit „best-sellere”, Clancy vânzându-şi opera în peste 100 de milioane de exemplare. În ultimul său roman, „Command Authority” („Autoritatea de comandă”), care a fost publicat post-mortem, Tom Clancy ne oferă din nou un thriller politic, în care este vorba de un om puternic în Rusia, a cărui ridicare în putere se bazează pe nişte secrete ascunse din trecutul său, la care a participat şi fostul agent CIA şi preşedinte american, Jack Ryan. Dar, iată un fragment din această carte, în care veţi vedea nişte predicţii care s-au împlinit. Iar acolo apare şi România, şi nu e de bine…

Biriukov a continuat: „Roman Talanov, omologul meu din FSB conduce această însărcinare. Cred că, având controlul complet asupra activităţii serviciilor secrete ruseşti din străinătate, el îşi poate extinde influenţa şi începe destabilizarea naţiunilor din apropierea graniţelor. Rusia va invada Ucraina, probabil în câteva săptămâni. Ea va anexa Crimeea. De acolo, dacă nu va exista rezistenţă din partea Occidentului, ruşii vor prelua şi mai mult controlul asupra ţării, până la râul Dniepr.”

Ei, incredibilă predicţie! Romanul a fost publicat în decembrie 2013 şi, într-adevăr, în câteva săptămâni Rusia a anexat Crimeea şi e pe punctul de a invada întreaga Ucraină. De unde ştia Tom Clancy aceste lucruri? Doar din intuiţie? Sau, mai degrabă, în scrierea romanelor sale de spionaj el se folosea de diferite surse din serviciile americane sau ruseşti!? Tot ce e posibil… Dacă această predicţie cu anexarea Crimeii s-a adeverit, să sperăm că următoarea nu se va adeveri niciodată:

„Odată ce acest lucru este împlinit, cred că Volodin se va concentra în a crea alianţe benefice din poziţia de putere, atât în alte ţări aflate la graniţă, cât şi în fostele state ale Pactului de la Varşovia. El crede că poate reîntoarce întreaga regiune sub controlul Kremlinului. Polonia, Republică Cehă, Ungaria, Bulgaria, România. Ele vor fi următoarele domino-uri care vor cădea.”

Dacă şi predicţia aceasta s-ar adeveri, atunci tare rău am ajunge, noi, românii… Am fi din nou sub controlul ruşilor!? Vor veni din nou comisarii sovietici, în maşinile Volga negre, pentru a ne controla?

Tom Clancy carte