Un ritual satanic terifiant a fost filmat pe ascuns în faţa sediului CERN, acolo unde se află statuia lui Shiva! Conducerea CERN spune că a fost o „glumă proastă”, dar e încă o dovadă a faptului că la CERN se întâmplă lucruri oculte!

8.595 vizualizari

ritual satanic CERNPrecum am mai spus-o şi într-un alt articol (De ce la sediul Acceleratorului de particule CERN de la Geneva se află statuia “dansului morţii” a lui Shiva? Ce semnifică din punct de vedere simbolic? Distrugerea acestui Univers?), în faţa sediului CERN (Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare) întâlnim o statuie, simbolul lui CERN, care îl reprezintă pe Nataraj, forma dansatoare a lui Shiva, pe care unii au numit-o dansul  distrugerii“. Ea se află în exteriorul clădirii CERN şi e terifiantă. În mâna stângă, Shiva ţine o flacără, care este simbolul distrugerii acestei lumi, iar în mâna dreaptă avem instrumentul creaţiei; aşadar, simbolic, avem două acte: creaţia şi distrugerea.

Şi, mă întrebam în acel articol: ce semnificaţie are pentru CERN statuia lui Nataraj, forma dansatoare a lui Shiva? Cumva faptul că cercetătorii de la CERN pot crea în acceleratorul de particule alte universuri, dar le pot şi distruge? Va fi distrus şi Universul nostru prin această “joacă de-a Creaţia”? Care este semnificaţia ocultă?

Ei bine, ce se întâmplă în faţa sediului CERN, în faţa acestei statui? Se fac ritualuri oculte! Citez de pe fluierul.ro:

Într-un videoclip şocant, se poate vedea o ceremonie satanistă ce are loc în faţa statuii zeului hindus Shiva. În videoclip se poate observa „înjunghierea” unui femei; cel care filmează toată scena spune la un moment dat câteva cuvinte injurioase şi fuge.

„Aceste scene au fost filmate pe domeniul nostru, fără permisiune oficială şi fără să ni se aducă la cunoştinţă. CERN nu tolerează acest tip de şaradă, care poate genera neînţelegeri în legătură cu natura stiinţifică a muncii noastre”, a transmis purtătorul de cuvânt al Cern, într-un e-mail pentru Agenţia France-Presse (AFP), adăugând că investigaţia este o „problemă internă” (…) „CERN primeşte în fiecare an mii de utilizatori ştiinţifici din toată lumea şi, uneori, unii dintre ei îşi îngăduie să exagereze cu umorul. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta”, a mai arătat e-mailul, fără să dezvăluie posibila identitate a celor responsabili.

P.S. Pe bune!? Un ritual satanic cât se poate de evident şi lor li se pare doar o glumă!? Dar ăia n-au poliţie sau securitate? N-a văzut nimeni că se desfăşura un ritual satanic? Părerea mea e că acest ritual satanic a fost cu acordul conducerii CERN, căci astfel în niciun caz nu s-ar fi putut desfăşura acolo. Nu-i nicio glumă, niciun umor, nicio farsă. Oameni buni, v-am spus şi alte dăţi că la CERN se întâmplă multe lucruri necurate, oculte, iar acest ritual satanic filmat demonstrează foarte clar că am avut dreptate. Vedeţi, de exemplu, câteva din articolele mele pe această temă:
Cercetătorii de la CERN pot deschide, fără să-şi dea seama, portalul către Abis, de unde provine “ploaia neagră”! O armată de Nephilimi vor invada atunci Pământul…
Scrisoarea şocantă a unui fizician care lucrează la CERN: “Acceleratorul de particule de la Geneva are un scop ascuns, pe care îl cunosc doar marile guverne ale lumii şi câţiva oameni de ştiinţă!”