Un rabin de frunte al evreilor crede că Mesia va veni în septembrie 2015! În această lună, ar trebui să se prăbuşească şi un asteroid pe Pământ… Ce se întâmplă?

8.456 vizualizari

rabin evreuNu ştiu dacă e o dezinformare masivă pe Internet sau chiar va avea loc ceva, dar găsesc tot mai multe ştiri care spun că în septembrie 2015 ceva dezastruos se va întâmpla pe Pământ. Am vorbit despre acest lucru de mai multe ori, dar cel mai recent într-un articol din 31 mai 2015 intitulat 21-28 septembrie 2015 sunt “zile apocaliptice”? Ziua păcii, ziua judecăţii, papa vizitează SUA, “luna sângerie” şi sosirea asteroidului pe Terra! Câte din toate acestea se vor întâmpla?Spuneam atunci că în luna septembrie 2015 ar putea avea loc mai multe evenimente: o posibilă cădere a unui asteroid pe Terra, “Lună sângerie” (“Blood Moon”), fenomen asociat cu Apocalipsa, vârcolacii şi stările de nelinişte, vizita papei Francisc în SUA şi sărbătoarea evreiască Iom Kipur, „ziua Ispăşirilor”.

Acum, într-un articol de pe breakingisraelnews.com aflăm că un rabin israelian de frunte crede că venirea lui Mesia va avea loc în septembrie 2015! Vă reamintesc faptul că evreii nu-l recunosc pe Iisus Hristos ca Mesia (Mântuitorul) şi încă aşteaptă venirea acestuia. Citez din articol:

Rabinul Chaim Kanievski, o autoritate a iudaismului ultra-ortodox, a oferit recent mai multe mesaje clare, prin care arată că venirea Mesiei este una iminentă.

Cand a fost intrebat despre momentul sosirii Mesiei, rabinul Kanievski a răspuns: „La sfârşitul anului sabatic.” Mai multe persoane l-au întrebat pe rabin acelaşi lucru, iar el le-a dat același răspuns de fiecare dată. Acest an (2015) este anul sabatic, iar el se va încheia pe data de 29 Elul, care, în calendarul gregorian, cade sâmbătă, 12 septembrie 2015.

P.S Până la urmă, ce se va întâmpla în septembrie 2015? Vom trăi şi vom vedea…