Un profesor proeminent de biochimie avertizează: „Lansarea tehnologiei 5G în lume este un lucru nebunesc!” ADN-ul celular uman se va modifica?

110 vizualizari

Implementarea globală a tehnologiei wireless de generația a 5-a (5G) este în plină desfășurare, în ciuda opoziției din ce în ce mai vocale din partea oamenilor de știință și a profesioniștilor din domeniul medical, care încearcă cu disperare să ne avertizeze asupra pericolelor folosirii pe scară largă a 5G. Autorităţile și industriile implicate în lansarea 5G au preocupări aproape zero în ceea ce privește siguranța publică a 5G, deoarece tehnologia promite să fie extrem de profitabilă, forțând totodată pe toată lumea să intre în aşa-zisa „tehnocrație emergentă”.

Între contestarii tehnologiei 5G se numără şi dr. Martin L. Pall, profesor emerit de Biochimie și Științe Medicale de la Universitatea de Stat din Washington. Într-o amplă lucrare, profesorul emite un avertisment major pentru noi toţi privind tehnologia 5G.

„Introducerea de zeci de milioane de antene 5G fără a se face măcar un singur test biologic de siguranță este cea mai stupidă idee pe care a avut-o cineva în istoria lumii”, spune dr. Martin L. Pall. Lucrarea sa oferă 4 motive pentru care 5G este mult mai periculos decât generațiile anterioare ale tehnologiei wireless:

* Numărul extraordinar de mare de antene planificate a fi instalate;
* Ieșirile foarte mari de energie care vor fi folosite pentru a asigura acoperirea pe întreg mapamondul;
* Nivelurile extraordinar de mari de pulsaţii;
* Interacțiunile la nivel înalt ale frecvenței 5G.

Dr. Martin Pall enumără ce efecte negative de sănătate pot avea folosirea acestei tehnologii, invocând o documentație științifică extinsă:

* Scăderea fertilității;
* Efecte neurologice / neuropsihiatrice;
* Afectarea ADN-ului celular;
* Moartea programată a celulelor;
* Daune produse asupra radicalilor liberi;
* Efecte endocrine (hormonale);
* Calciu intracelular excesiv;
* Cancer.

Concluzia lui Pall este următoarea: „lansarea 5G este un lucru absolut nebunesc”. Citiţi mai multe despre lucrarea dr. Martin Pall, downloadând documentul .pdf AICI.