Un prezicător anunţă pe Twitter că până la sfârşitul lui 2013, Japonia va fi cuprinsă de un dezastru natural. El a prezis şi cutremurul din 11 martie 2011! Va fi folosită din nou tehnologia HAARP!?

3.921 vizualizari

Japonia apocalipsaTwitter-ul japonez e plin de ştiri ale prezicătorului Ron Bard, care preconizează un mare dezastru în Japonia, cu multe pierderi de vieţi omeneşti, la sfârşitul lui 2013. Bard, care-şi autointitulează opera sa drept „consultanţă parapsihologică”, este binecunoscut în Japonia, lucrând cu multe companii celebre ca Sega şi Merrill Lynch Japan.

Iată ce a postat Bard pe contul său de Twitter… mai multe mesaje pentru japonezi:

1) Pentru japonezi, încă o dată, bine v-am găsit. Am câteva mesaje pentru voi.

2) Noaptea trecută am fost capabil să văd viitorul Japoniei şi vreau să împărtăşesc aceste viziuni cu voi.

3) În două sau trei luni, Japonia va experimenta un dezastru natural.

4) Mesajul meu este foarte important. Toţi trebuie să-l răspândească, pentru a-l cunoaşte cât mai multă lume din Japonia. Spuneţi-l prietenilor şi familiei dvs. Cât mai mulţi să mă urmărească pe Twitter.

5) Nu este o glumă. Dacă nu credeţi acest mesaj, vă rog să nu mai citiţi.

6) Dar dacă doriţi ca cei dragi vouă să fie în siguranţă, trimiteţi acest mesaj la cât mai mulţi oameni. Urmăriţi-mă pe Twitter.

7) Pentru următoarele luni, vă rog să-mi citiţi Twitterul cu atenţie. Cu cât ziua dezastrului se apropie mai mult, cu atât voi fi capabil să pot spune care parte a Japoniei se află mai mult în risc.

8) Precum ştiţi, eu am prezis şi dezastrul din 11 martie 2011. În jurul verii lui 2010, totul mi-a devenit clar. Predicţia a fost publicată în Tokyo Sports Shimbun, dar puţini oameni au remarcat-o. De aceea, de data aceasta, insist pentru importanţa acestui mesaj.

9) Dacă vreţi să vă protejaţi familia şi prietenii, rog să mă luaţi în serios. Astfel, vieţile multor oameni vor fi salvate.

10) Acestea două sau trei luni cât au mai rămas vor părea o eternitate. Din acest moment, imaginaţi-vă într-o stare de urgenţă şi pregătiţi-vă din punct de vedere mental.

11) Am fost crescut în creştinism şi iudaism, dar acum cred că Japonia este sursa tuturor religiilor lumii. Toţi, să ne rugăm împreună pentru siguranţa Japoniei.

P.S. Aşadar, omul acesta pretinde că Japonia va fi lovită din nou de un dezastru natural, aşa cum a prezis şi cutremurul devastator din martie 2011. Să-l credem sau nu? Totuşi, eu cred în continuare că acel cutremur din 11 martie 2011 a fost produs de tehnologia HAARP, aşa cum spuneam şi în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/japonia-a-platit-521-miliarde-de-euro-pentru-a-nu-fi-scufundata-prin-tehnologia-haarp-de-oculta-mondiala/:

Prim-ministrul japonez Naoto Kan a oferit 60 de trilioane de yeni japonezi (circa 521 miliarde euro) sindicatului mafiot din spatele lui Federal Reserve (familia Rockefeller & asociaţii lor oculţi francmasoni) imediat după ce Japonia a fost atacată cu tehnologia HAARP care ar fi fost folosită pentru devastatorul cutremur din martie 2011, precum şi pentru distrugerea centralei nucleare de la Fukushima. Această sumă imensă reprezintă o “taxă de protecţie” pentru ca muntele Fuji din Japonia să nu erupă (prin folosirea tehnologiei HAARP), ceea ce ar produce o erupţie vulcanică ce ar fi devastatoare şi ar pune capăt existenţei naţiunii japoneze, căci ar duce la scufundarea insulelor japoneze.

Deci, „prezicătorul” Ron Bard a aflat de fapt informaţii secrete că Oculta Mondială pregăteşte o nouă lovitură Japoniei? Poate de data asta e vorba de erupţia violentă a muntelui Fuji…