Un preşedinte african s-a dovedit a fi „agent CIA” cu acte în regulă. Câţi preşedinţi din lume se află sub controlul CIA-ului, şi deci al Ocultei Mondiale?

2.355 vizualizari

Am dat peste un articol pe hotnews.ro, în care s-a dovedit că fostul preşedinte liberian, Charles Taylor, judecat pentru crime de război, a lucrat pentru CIA:

„Fostul preşedinte liberian Charles Taylor, primul şef de stat african judecat pentru crime de război de către Tribunalul Penal Internaţional, a lucrat pentru Agenţia de Informaţii a SUA (CIA), a relatat publicaţia Boston Globe. Potrivit unor documente obţinute de ziar în urma unei cereri vizând dreptul la informare făcute în urmă cu şase ani, Taylor a fost în legătură cu agenţia de spionaj americană pentru mulţi ani, deşi detaliile activităţii sale sunt neclare. Dezvăluirile făcute de Boston Globe susţin informaţii anterioare, ce afirmau că Taylor a lucrat cu CIA.

Conform documentelor, liderul liberian a început să coopereze cu CIA la începutul anilor ’80. După ce a părăsit fotoliul de preşedinte, în 2003, el a trăit în Nigeria, un aliat regional al Statelor Unite. Taylor a fost predat Curţii internaţionale în 2006, fiind pus sub acuzare pentru crime de război şi crime împotriva umanităţii, deoarece ar fi înarmat Frontul Unit Revoluţionar (RUF) din Sierra Leone, în schimbul aşa-numitelor „diamante sângeroase”. Războiul civil din Sierra Leone a provocat moartea a 120.000 de persoane şi mutilarea altor câteva sute de mii de către rebelii RUF, consideraţi „armata surogat” a lui Taylor. Fostul preşedinte liberian a respins acuzaţiile, catalogându-le drept „prostii”. El a pledat nevinovat la toate acuzaţiile.”

P.S. Un preşedinte al unei ţări, agent CIA? De ce mă mai miră lucrul acesta? Într-un articol scris în mai 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/nicolae-ceausescu-mare-spion-cia-ne-a-vandut-dictatorul-nostru-americanilor/) spuneam că şi Ceauşescu e posibil să fi avut o „relaţie mai specială” cu CIA, serviciul secret nr.1 din SUA. În aceste condiţii, stau şi mă întreb: căţi preşedinţi din lume au fost agenţi CIA sau încă sunt agenţi CIA? Probabil că o mulţime. Nu există o listă oficială, dar îmi pot imagina pe ea destule nume. Cum CIA este o instituţie care formal aparţine de Casa Albă, dar în realitate e controlată de Oculta Mondială, de aici rezultă foarte clar că această Ocultă controlează o mare parte din politica lumii. Tot mai sunt sceptici care nu cred?