Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un nou scenariu şocant: papa Benedict al XVI-lea a demisionat de frica dezvăluirilor ruşilor despre extratereştri

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAm primit ştirea de mai jos… Că o fi adevărată sau nu, naiba ştie. Oricum, este încă un scenariu la recenta demisie a papei Benedict al XVI-lea, care a făcut atâta valuri pe tot mapamondul. Aşadar…

Un raport secret al Ministerului Afacerilor Externe a Rusiei, scris special pentru preşedintele Putin, dar care s-a scurs în unele mijloace mass-media, relatează faptul că papa Benedict al XVI-lea a fost forţat să demisioneze din fruntea Bisericii Catolice, temându-se de faptul că cei peste 1 miliard de creştini catolici nu vor fi pregătiţi mental şi fizic pentru dezvăluirile despre extratereştri. Pe 22 ianuarie 2013, se pare că Rusia ar fi ameninţat administraţia Obama că, dacă americanii nu vor face public informaţiile despre extratereştrii, guvernul rus va lua taurul de coarne şi va dezvălui totul despre extratereştri. Dar, dovedirea vieţii extraterestre în Univers ar putea avea profunde implicaţii psihologice pentru sistemele de credinţe ale oamenilor.

Se pare că ruşii sunt nerăbdători să anunţe lumii existenţa extratereştrilor. De altfel, într-un articol de pe 10 decembrie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/premierul-rusiei-dmitri-medvedev-nu-va-pot-spune-cati-extraterestri-se-gasesc-printre-noi-pentru-ca-s-ar-crea-panica/), premierul Rusiei, Dimitrie Medvedev, făcea neoficial la o televiziune rusă următoarele declaraţii senzaţionale: „Împreună cu valiza cu coduri nucleare, preşedintelui ţării i se mai dă un dosar special ‘top secret’. Acest dosar conţine informaţii despre extratereştrii care au vizitat planeta noastră. Împreună cu acest dosar, i se mai oferă un raport despre cum se exercită controlul asupra extratereştrilor din ţara noastră. Mai multe informaţii despre acest subiect, le puteţi găsi în binecunoscutul film numit ‘Men In Black’. Nu vă pot spune câţi extratereştri se găsesc printre noi, pentru că s-ar crea panică”.

Aşadar, întrebarea care se pune e următoarea: ştia papa Benedict ceva despre extratereştri şi, fiindcă a aflat că anul acesta se vor face dezvăluiri importante despre ei, n-a vrut să asiste la şocul populaţiei creştine? Sau această ştire e doar o nouă diversiune a celor ce doresc cu orice preţ să ne „vâre” extratereştrii pe gât!?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu