Un nou partid aflat “pe val” în Germania ameninţă cu ieşirea din zona euro. O lovitură dată Ocultei Mondiale?

  •  
  •  
  •  
  •  

Din Telegraph aflăm o ştire extrem de interesantă (zic eu):

Un nou partid interesant, eurosceptic, s-a format în Germania. Purtând numele de “Alternative für Deutschland (AfD)”, adică “Alternativa pentru Germania”, creaţia politică este alcătuită din economişti, jurişti şi câţiva creştini-democraţi germani şi are ca principal punct în platforma sa ieşirea Germaniei din zona euro şi revenirea la marca germană. Iată şi prima frază de pe website-ul lui AfD: “Introducerea monezii euro s-a dovedit a fi o greşeală fatală, căci ne ameninţă bunăstarea tuturor. Partidele actuale sunt uzate. Ele refuză cu încăpăţânare să admită că au greşit”.

Liderii noului partid propun retragerea Germaniei din Uniunea Monetară Europeană şi întoarcerea la marca germană, sau o alianţă cu alte câteva monede europene (cele din Olanda, Austria sau Finlanda). Se observă că Franţa e dată deoparte. Unul din liderii noului partid este Hans-Olaf Henkel,care nu este oricine, ci fostul şef al Federaţiei Industriale Germane. Acesta a fost odată un eurofil convins, atitudine pe care Henkel o consideră a fi “cea mai mare eroare a vieţii mele profesionale”.

Partidul nou înfiinţat tinde să constituie o ameninţare directă şi puternică pentru Partidul cancelarului actual german, doamna Angela Merkel, care astfel are în faţă o alternativă şocantă.

P.S. Iată că zvonurile din iunie 2011 (din acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/germania-vrea-sa-renunte-la-euro-si-sa-reintroduca-marca-germana-o-noua-conspiratie-a-americii/) conform cărora Germania ar dori să reintroducă marca germană nu au fost chiar nejustificate. Dacă din ce în ce mai mulţi oameni de afaceri şi politicieni din Germania vor adera la această ideea, atunci cu siguranţă vom revedea din nou marca germană. Dar, ieşirea Germaniei din zona euro ar duce la dispariţia acestei monede artificiale şi la reapariţia monedelor naţionale. Acest lucru ar fi şi o lovitură puternică dată Ocultei Mondiale, care şi-ar vedea mult mai greu visul de închegare a unei unice monede mondiale. Sau poate că Oculta Mondială a pregătit alt plan?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu