Un miliardar american dezvăluie că elita globală şi grupul Bilderberg doreşte moartea a 66% din populaţia lumii

6.671 vizualizari

Alex Jones Show este cea mai celebră emisiune de radio din zona conspiraţionistă. Recent, Alex Jones l-a avut ca invitat pe miliardarul Kevin Trudeau, o persoană hărţuită constant şi dată în judecată de către FTC (Federal Trade Commission / Comisia Federală de Comerţ) pentru promovarea tratamentelor alternative de sănătate. Trudeau a declarat în emisiunea respectivă că a vorbit cu o parte din elita lumii şi cu membrii Bilderberg, care i-ar fi spus că dorinţa lor este aceea de a vedea dispăruţi de pe planetă „două treimi din oamenii obişnuiţi”.

Suprapopularea este o preocupare principală a elitei mondiale, care, declarativ, vor să reducă populaţia prin intermediul unor „mijloace naturale” ca educaţia şi contracepţia; dar, programul lor îşi are originea în inumana pseudo-ştiinţă a eugeniei, care a înflorit prima dată în Marea Britanie şi a fost adaptată mai târziu de nazişti, având ajutorul financiar al… bogatei familii francmasonice Rockefeller! Despre eugenie am scris şi eu în noiembrie 2011, în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/francmasoneria-si-bogata-elita-americana-au-fost-prin-eugenie-precursoare-ale-programelor-rasiale-hitleriste/. Familiile bogate americane, ca şi omoloagele sale britanice, simt că sunt superioare din punct de vedere rasial celorlalţi, dorind să-şi protejeze această superioritate.

Revenind la Trudeau, afirmaţiile acestuia făcute la Alex Jones Show sunt cu adevărat incredibile. El a dezvăluit că elita bogaţilor lumii crede că pe pământ sunt două clase de oameni: „albinele lucrătoare” (adică noi, prostimea) şi ei (elita conducătoare) – care ar fi superioară nu numai datorită banilor şi a puterii, ci şi datorită originii lor genetice. Apoi, Trudeau a mai dezvăluit că elita bogată a lumii îşi doreşte cu orice preţ reducerea cu 2/3 a populaţiei obişnuite a lumii, acest lucru fiind „spre binele planetei”.

P.S. Aşa cum spuneam şi eu într-un articol din octombrie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/pe-31-octombrie-2011-populatia-terrei-atinge-7-miliarde-elita-globala-doreste-reducerea-la-500-de-milioane/), elita globală îşi doreşte reducerea populaţiei cât se poate de repede, pentru că prea mulţi oameni constituie o povară pentru „planeta lor”. Aşadar, pentru a-şi duce la îndeplinire acest plan, ei vor face aproape orice… Şi bănuiesc că nu neapărat printr-un alt război mondial, ci prin metode mult mai eficiente, ca de exemplu vaccinarea tuturor copiilor (şi poate astfel sterlizarea lor) sau introducerea unei alimentaţii pline de chimicale şi care să facă imposibilă reproducerea.