Un microcip implantat în oameni va crea „telepatia artificială”! Adică, ne va influenţa conştiinţa, devenind roboţi buni de manipulat de Ocultă!

4.154 vizualizari

microcipareAşa cum spuneam într-un articol de acum 5 zile, Suedia va deveni în curând prima ţară din lume în care cipul sub piele va fi introdus în masă! Doar pentru ca oamenii să fie URMĂRIŢI PERMANENT de către CINEVA! Experimentele malefice ale Ocultei Mondiale continuă!, Suedia ar putea deveni primul stat din lume în care microciparea va deveni un fenomen în masă. Iar în curând aceasta se va extinde în masă la majoritatea oamenilor, fie că dorim sau nu acest lucru, aşa cum avertizam încă de anul trecut (Microcipurile RFID, implantate în noi, vor fi obligatorii, fie că ne place sau nu! Bine aţi venit în “tirania virtuală”!).

Noi, suntem generaţia care va fi martora unor asemenea evenimente tragice. Şi de ce spun „tragice”? Să mă explic puţin, întrucât observ, cu părere de rău, că unii dintre cititori nu observă pericolul real al acestei microcipări. Şi am să dau două argumente (dacă nici acestea nu sunt „convingătoare”, atunci îmi pare rău, dar mai mult de atât nu am ce face):

1) „Bye bye” libertate şi intimitate. Dacă în prezent, mai avem o anumită doză de libertate şi intimitate în acţiunile noastre, odată cipul implantat, acestea ne vor fi luate total şi definitiv.

2) Vom fi manipulaţi complet în alegerile noastre. În zilele noastre, deşi suntem manipulaţi de mass-media, totuşi mai putem scăpa de această manipulare, accesând sursele de informare alternative. După implantarea microcipului, în mintea noastră ni vor fi transmise doar anumite mesaje pe care să le credem, celelalte le vom ignora.

Dacă voi nu ţineţi la libertatea, la intimitatea şi la conştiinţa voastră (dorindu-vă să vă „microcipaţi”), atunci înseamnă, cu părare de rău, că nu vă meritaţi cu adevărat denumirea de „oameni”.

Revenind la subiectul acestui articol, în videoclipul de la finalul articolului, Darrin McBreen de pe site-ul Infowars.com, explorează toate informaţiile din jurul implantului de microcip și cum ar putea fi în curând obligatorie această implantare… Videoclipul analizează un dispozitiv extrem de periculos pentru omenire, şi anume un sistem pentru producerea telepatiei artificiale (WO 2005055579 A1). Acest dispozitiv va fi implantat în organismul uman şi va legat de sistemul nervos, pentru a realiza o comunicare prin „telepatie artificială”. Periculozitatea acestui dispozitiv constă în aceea că, odată conectat la sistemul nervos al unui om, poate influenţa subliminal conştiinţa unui om, transformându-l astfel într-un robot numai bun de manipulat. Nu degeaba vorbea Apocalipsa lui Ioan (14:9-11) de „semnul fiarei” de pe frunte sau mână, ce se aseamănă foarte mult cu fenomenul microcipării din zilele noastre:

„Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei”.