Un mare secret Illuminati: Barbara Bush, mama fostului preşedinte american, George W. Bush, era fiica satanistului Aleister Crowley, „cel mai malefic om de pe planetă”! Vedeţi legătura dintre Illuminati şi satanism?

7.876 vizualizari

Barbara BushDespre Aleister Crowley, intitulat „cel mai malefic om de pe planetă”, am vorbit pe larg în acest articol din 2013: Magicianul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă. Acest om a fost cel care a introdus pe scară largă satanismul şi, se pare, că avea legături cu societatea Illuminati.

Conform bibliografiei oficiale de pe Wikipedia, Crowley a avut următorii copii: Jezebel Lilith Crowley (1904–1906), Lola Zaza Crowley (1907–1990), Astarte Lulu Panthea Crowley (1920–2014), Anne Leah Crowley (1920) şi Randall Gair Doherty (1937–2002).

Dar, există informaţii conspiraţioniste că una din fiicele secrete ale satanistului Illuminati Aleister Crowley a fost Barbara Bush, născută în 1925, soţia preşedintelui american George Bush Sr., ce s-a aflat la Casa Albă între 1988 şi 1992. Barbara Bush este mama unui alt preşedinte american din dinastia Bush, George W. Bush (2000-2008). Oficial, conform Wikipediei, Barbara Bush este fiica lui Pauline Robinson şi al soţului ei, Marvin Pierce. Însă, povestea s-ar putea să fie alta.

În 1924, Aleister s-a mutat la locuinţa lui Frank şi Nellie O’Hara din Paris. Exact în acel an, soţii O’Hara au fost vizitaţi de Pauline Pierce, soţia lui Marvin Pierce, preşedintele corporaţiei McCall, care publica revistele McCall’s şi Redbook. În timpul vizitei lui Pauline, Crowley a desfăşurat o iniţiere în ordinul său magic. Ritualul de inițiere consta în alegerea unuia sau mai multor participanţi, care erau epuizaţi se-xual prin toate mijloacele posibile, folosindu-se de orice stimulent. Deşi nu există dovezi directe, se pare că Nellie si Pauline au fost cele mai potrivite pentru această sarcină.

Pauline s-a reîntors în America, iar pe 8 iunie 1925, la circa 9 luni după iniţierea magică a lui Crowley, ea a dat naștere unei fiice, pe nume Barbara. Barbara a crescut şi s-a căsătorit în 1945 cu George Bush Sr., care mai târziu a devenit președinte al Statelor Unite. Este Crowley Aleister tatăl lui Barbara Bush? Foarte posibil…

Barbara Bush se aseamănă foarte bine cu tatăl ei real, Aleister Crowley, până aproape la perfecțiune. Fața și ochii sunt ai tatălui ei. O vedeţi în poza de mai jos, la mijloc; în stânga imaginii este Aleister Crowley, iar în dreapta imaginii este presupusul ei tată, Marvin Pierce, cu care nu se aseamănă deloc.  

Despre relaţia dintre Pauline Pierce şi Aleister Crowley găsiţi mai multe într-un articol extrem de interesant publicat pe site-ul nourishingobscurity.com.

Barbara Bush 1

Pe de altă parte, George Bush Sr. era fiul lui Preston Bush, influent senator american dinaintea celui de-al doilea război mondial şi care a avut legături de afaceri foarte puternice cu naziştii. Preston Bush a fost cel care a condus reprezentanţa americană a UBC A.G. (Union Banking Corporation), concern financiar acuzat de finanţarea Celui de-al III-lea Reich. UBC New York funcţiona ca reprezentant al concernului german Thyssen, aparţinînd omului de afaceri Fritz Thyssen, apropiat al lui Adolf Hitler, compania sa fiind unul dintre „motoarele” maşinii de război a Celui de-al Treilea Reich, alaturi de giganţii IG Farben şi Krupp.

Precum am mai spus şi altă dată (Illuminati, organizaţia care a pregătit cel de-al doilea război mondial), Illuminati a fost cea care a declanşat cel de-al doilea război mondial, finanţând din umbră şi susţinând ambele tabere adverse. Iar familia Bush e considerată ca fiind una din familiile ce fac parte din Illuminati.

Şi, prin intrarea fiicei secrete a lui Aleister Crowley în familia Bush, s-a făcut o alianţă între o familie Illuminati şi satanismul promovat de Crowley. Nu de puţine ori, organizaţia secretă Illuminati a fost acuzată că ţine ritualuri satanice.

Dar, foarte interesant mai e încă un lucru: faptul că fostul preşedinte american, George W. Bush, şef al SUA între 2000 şi 2008, nepotul lui Aleister Crowley, a declanşat un război nejustificat în Iraq, în 2003. Tatăl lui, George Bush Sr., a declanşat tot un război în Iraq în 1991. Acelaşi teritoriu care acum (o parte din el) e ocupat de militanţii ISIS, cei care au distrus o mulţime de artefacte valoroase din acea zonă. Nu vi se pare ciudat că familia Illuminati Bush e interesată atât de mult de Iraq? Poate mai degrabă de artefactele ei…