Un înalt oficial american recunoaşte că erupţiile vulcanice şi cutremurele pot fi declanşate de mâna omului

4
3.694 vizualizari

William Cohen a fost secretarul Apărării SUA între 1997 şi 2001, sub preşedintele Bill Clinton. În aprilie 1997, William Cohen vorbea la o conferinţă de terorism la Universitatea din Georgia. După câteva remarci introductive, secretarul Apărării a răspuns la câteva întrebări ale presei. Întreaga conferinţă de presă o găsiţi pe site-ul Ministerului Apărării din SUA (www.defense.gov) – aşadar de pe un site oficial.

Un reporter îl întreabă pe domnul Cohen despre scrisorile false de antrax care au fost trimise recent către B’nai Brith. Cohen oferă un răspuns ciudat, amintind de armele exotice folosite de către terorişti.

Reporter: Lăsaţi-mă să vă pun o întrebare despre panica din săptămâna trecută din Washington, şi despre ce-am putea învăţa despre cât de bine am putea fi pregătiţi în cazul de la B’nai Brith.

William Cohen: Ei bine, se clarifică natura ameninţării. S-a dovedit a fi o ameninţare falsă sub aceste circumstanţe (…) Acelaşi lucru e adevărat şi în cazul unei ameninţări false cu privire la folosirea de arme biologice sau chimice. Există unele rapoarte conform cărora unele ţări construiesc ceva de genul virusului Ebola, care ar fi un fenomen foarte periculos. Alvin Toeffler a scris cum unii oameni de ştiinţă din laboratoarele lor au născocit câteva tipuri de agenţi patogeni specifice unei anumite etnii, astfel încât să poată fi eliminate anumite grupuri etnice şi rase; alţii încearcă să creeze anumite tipuri de insecte care să distrugă anumite recolte specifice. Alţii se implică într-un fel de eco-terorism, putând să modifice climatul, să creeze cutremure şi erupţii vulcanice, prin folosirea undelor electromagnetice.

Uau! Iată că încă din anul 1997, un înalt oficial american recunoaşte (poate fără să vrea) că erupţiile vulcanice şi cutremurele pot fi produse cu ajutorul undelor electromagnetice! Asta ca să vedeţi că legătura dintre tehnologia HAARP şi cutremure nu apare doar în mintea conspiraţioniştilor. N-am spus eu pe acest site că e posibil ca cutremurele devastatoare din Japonia (https://www.lovendal.ro/wp52/cutremurul-devastator-din-japonia-a-fost-produs-de-francmasonii-oculti-care-nu-doresc-o-societate-prospera-si-robotizata/) şi Haiti (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-cutremurului-din-haiti-a-fost-el-produs-de-tehnologia-haarp-a-americanilor/) să fi fost produse de mâna omului? Ceea ce mi se pare o noutate ce-am aflat aici e faptul că şi erupţiile vulcanice pot fi create tot cu ajutorul undelor magnetice. Oare erupţiile vulcanilor din Islanda din 2010 au fost şi ele declanşate în mod artificial?