Un general-doctor egiptean se laudă că poate vindeca SIDA şi hepatita C, două boli grave ale omenirii, cu un dispozitiv-minune!

3.213 vizualizari

SIDA hepatita C vindecateMai mult de 36 de milioane de oameni din întreaga lume au murit de virusul SIDA și alte 35,3 milioane de oameni sunt în prezent diagnosticaţi cu această boală. Dar nu mai aveţi niciun motiv să vă faceți griji. Armata egipteană a învins boala. Sau cel puțin așa susține Generalul egiptean Dr. Ibrahim Abdel-Atti, şeful medicinei militare: „Am învins SIDA. Am învins SIDA, cu binecuvântările Domnului, cu o rată de vindecare de 100%”. Liderul militar al țării, generalul Abdel Fattah-el-Sissi și președintele Adly Mansour, au fost şi ei prezenți la această conferință, în conformitate cu o declarație oficială.

Abdel-Atti a spus că a inițiat o metodă prin care boala poate fi învinsă şi transformată în aminoacizi, astfel încât virusul devine hrană pentru organism în loc de boală. „Acest lucru este un miracol în cercetarea științifică”, spune generalul. „Eu iau SIDA de la pacient şi hrănesc pacientul cu SIDA, ca şi cum i-aş da un kebab. Eu îi iau boala şi o transform în hrană, iar acest lucru este unul din minunile științifice.”

Dar, generalul egiptean nu se laudă doar cu vindecarea SIDEI ci şi a hepatitei C, o altă boală gravă în lumea de astăzi. „Niciodată nu veţi mai găsi vreun pacient care suferă de virusul hepatitei C. Acesta este un prim salt, cu voia lui Dumnezeu!” Hepatita C este larg răspândită în Egipt, 18 milioane de egipteni suferind de această boală. Şeful medicinii militare a declarat că pacienţii ar putea fi vindecaţi complet în termen de 20 de zile! Egiptul a aprobat deja tratamentul și se solicită aprobarea sa în Europa și Statele Unite. Cu toate acestea, țara intenționează să întârzie exportul de tehnologie, în scopul de a atrage turismul medical în Egipt.

Noul dispozitiv-minune, dezvoltat de medicii militari egipteni, purifică sângele pacientului într-un mod similar cu un aparat de dializă. Nu există efecte secundare, spune echipa de cercetare. Dispozitivul are menirea de a identifica semnătura moleculară a virusului.

Conferința de presă de zilele trecute din Egipt ar putea fi parte a campaniei pentru a-i convinge pe egipteni să aibă încredere în capacitatea armatei de a avea grijă de cetățenii țării, oferindu-le un viitor mai luminos.

Sursa: The Commentator.com

P.S. Este doar o simplă propagandă a regimului militar din Egipt sau e ceva adevăr în ştire?