Un fost preşedinte al unei companii aeriene franceze confirmă că avionul malaiezian dispărut pe 8 martie 2014 a fost doborât de militarii americani de la baza Diego Garcia! Încă de acum 9 luni, eu v-am spus că americanii au distrus acel avion…

3.164 vizualizari

avion explozieV-am spus încă de pe 31 martie 2014 ce s-a întâmplat cu avionul malaiezian dispărut pe 8 martie 2014, aşa numitul „Zbor 370”. Acesta este articolul la care fac referinţă „Avionul malaiezian dispărut misterios a fost dus din baza militară Diego Garcia (Oceanul Indian) în New Mexico (SUA), unde a fost distrus de o armă “termică” sau nucleară! Părea contaminat în întregime! Doar americanii şi chinezii ştiu de ce…Spuneam în articol că avionul aparţinând lui Malaysia Airlines a fost „răpit” de americani, dus la baza Diego Garcia din Oceanul Indian şi apoi relocat în New Mexico, unde a fost total distrus. Asta e teoria mea, conform tuturor informaţiilor avute până acum.

Interesant e faptul că o teorie oarecum asemănătoare o are fostul şef al unei companii aeriene din Franţa. În teoria sa, e implicată aceeaşi bază Diego Garcia din Oceanul Indian. Citez de pe gandul.info:

Zborul Malaysia Airlines MH370 ar fi fost doborât de americani, după ce fusese hackuit de la distanţă, scrie Huffington Post. Aceasta este teoria lui Marc Dugain, fostul şef al Proteus Airlines din Franţa. Dugain susţine că, la scurt timp după ce şi-ar fi dat seama că zborul MH370 ar fi fost hackuit, controlul asupra sa fiind preluat de la distanţă, Forţele armate americane l-ar fi doborât în Oceanul Indian, de frica unui atac terorist. Conform lui Dugain, americanii ar fi acţionat de pe insula Diego Garcia din Oceanul Indian, aflată sub protectorat britanic. Dugain susţine că a vorbit cu locuitori ai insulelor Maldive, care susţin că au văzut ”un avion cu dungi roşii şi albastre, pe fundal alb”, care zbura spre insula Diego Garcia chiar în ziua dispariţiei zborului MH370 (8 martie).

P.S. Eu v-am spus că americanii sunt implicaţi în doborârea acestui avion încă de la început. Că o fi fost doborât avionul în Oceanul Indian sau că a fost distrus în New Mexico, acestea sunt lucruri care ar trebui lămurite în final. Dar, esenţa este aceasta: americanii au distrus acel avion. Dacă este adevărat, are cineva cum să le facă ceva? Să-i tragă la răspundere? Bineînţeles că nu. Că doar legea pe planeta asta o face doar cel puternic, pe care-l doare în fund dacă o încalcă.