Un fost om de ştiinţă guvernamental este terifiat: o mare parte din populaţia lumii ar putea fi infectată cu bacterii „extraterestre” auto-reproducătoare, provenite de la chemtrails-urile pulverizate de avioane!

4.453 vizualizari

bacterie chemtrailsUn om de știință care a lucrat pentru guvern, Cliff Carnicom, cel care a lansat în 2005 documentarul „Crimele aerosolului”, continuă să ofere o descriere cât mai completă a gazelor chimice (chemtrails) care sunt introduse de avioanele guvernamentale în atmosfera Pământului. În timp ce mulţi susţin că în compoziţia chemtrails se află doar metale grele, Carnicom a făcut o descoperire înfricoşătoare şi a aflat că a găsit microorganisme fabricate, care se auto-reproduc, şi care sunt de origine „extraterestră” (cu sensul de „străin” faţă de ceea ce se cunoaşte pe Pământ, adică nu înseamnă neapărat că ar proveni de pe altă planetă, sistem solar sau galaxie).

În mai multe articole scrise pe site-ul propriu, carnicominstitute.org, cercetătorul ne vorbeşte despre aceste bacterii. Agentii patogeni au fost descoperiţi în mod repetat în toate sistemele și funcțiile majore ale organismului, pe piele, în sânge, păr, salivă, sistemul digestiv, ureche sau sistemul urinar. Aceste filamente de dimensiuni submicronice sunt forme de viață sintetice, cel mai frecvent asociate cu sindromul Morgellons„, o boală sistemică care se manifestă printr-o serie de leziuni bizare ale pielii.

(Despre această boală Morgellons am vorbit şi eu într-un articol publicat în noiembrie 2009 – Boala Morgellons: o maladie misterioasă şi îngrozitoare. Există ea oare cu adevărat? Spuneam atunci:

„Mai mulţi doctori, ca dermatologi şi psihiatri, cred că Morgellons (numele oferit în anul 2002 acestei boli) este o afecţiune pur psihologică. Ei cred că cei care suferă îşi imaginează simptomele, crezând că sunt infectaţi cu paraziţi, şi de aceea îşi provoacă leziunile cutanate prin scărpinare. Unii experţi cred că boala e imaginară, întrucât ea a apărut în ultimii ani, când informaţiile s-au răspândit mai repede datorită Internetului. Dar alţi cercetători, sunt mai receptivi faţă de această boală, susţinând că boala Morgellons n-ar fi decât o boală a pielii inexplicabilă. Deşi se ştie foarte puţin despre această boală misterioasă, totuşi peste 13.000 de oameni, chiar şi din Hong Kong şi din Australia au raportat că suferă de ea. Dar, pentru că nu există clar un diagnostic, nu se ştie cât exact din aceşti oameni au boala Morgellons. Simptomele bolii sunt: scărpinare, senzaţii de arsură, leziunile pielii se vindecă foarte greu, şi prezenţa unor mici fibre, a unor granule de culoare neagră, care arată ca nisipul. Dintre semnele neurologice amintim: slăbiciune musculară, senzaţia unor ace în muşchi, dificultăţi în concentrare, pierderea memoriei şi, uneori, schimbări în comportament.

Ceea ce poate cauza această boală rămâne un mister. Unele teorii au luat în calcul o mulţime de factori, de la toxine din mediu, până la bacterii, viermi sau alţi paraziţi. Totuşi, există puţine dovezi ca una din aceste posibile cauze să fie veridice. Lucrurile stau mai confuz în ceea ce priveşte această boală, întrucât pacienţii prezintă şi efecte neurologice, care i-ar putea determina pe unii din ei să aibă halucinaţii. De aici, şi teoria că boala Morgellons e doar o boală psihică.)

Omul de ştiinţă Carnicom a conceput un test de diagnostic pentru a determina dacă oameni care nu au nicio simptomatologie nu sunt cumva infectaţi cu acest „filament” bizar auto-reproducător, fără ca măcar să știe. Prin urmare, mai mulţi oameni s-au oferit ca voluntari, pentru a se supune la diverse teste, cu scopul de a observa dacă sunt şi ei infectaţi cu bacteriile „extraterestre”. Şi Cliff Carnicom a descoperit că toţi au fost infectaţi!

Şi de aici, având aceste rezultate, omul de ştiinţă s-a întrebat dacă nu cumva toată populaţia globului (sau, cel puţin, marea majoritate a ei) este infectată cu această formă de viaţă „extraterestră”, a urmare a pulverizărilor de chemtrails în atmosfera pământului! Dacă da, ce s-ar putea face pentru a ne proteja de ele? În afară de „boala Morgellons” ce rău ne-ar putea face aceste filamente? Cu ce scop sunt ele răspândite prin chemtrails?