Un fost ofiţer de informaţii detonează „bomba”: Putin şi-ar fi construit o vilă subterană, aflată la 1,5 km adâncime, pentru a supravieţui „apocalipsei Nibiru”!

7.601 vizualizari

vila-subterana-putinArticolul acesta a apărut pe 9 septembrie 2016 pe site-ul someonesbones.com. I-am făcut traducerea, iar dacă îl credeţi sau nu rămâne la latitudinea voastră.

În timp ce se cunosc puține lucruri despre planurile secrete ale guvernului Statelor Unite cu privire la apocalipsa Nibiru, informații cu privire la pregătirile preşedintelui rus, Vladimir Putin, au fost „scurse” în spaţiul public.

Sursa este un fost ofițer de informații rus, pe nume Strelnikov Stepanovici, care în trecut a furnizat informaţii credibile. Potrivit lui Stelnikov, Vladimir Putin a supravegheat personal construirea unui adăpost de supraviețuire creat pentru el şi apropiaţii săi, având toate necesare pentru a menține supravieţuirea după influenţarea planetei Nibiru asupra Pământului. Buncărul lui Putin este, în esență, o vilă subterană, dotat cu toate utilităţile unui stil modern de viață, putând găzdui 50 de oameni până la 2 ani.

Strelnikov a spus că președintele Putin nu s-a zgârcit deloc: „Imaginați-vă un hotel de 5 stele şi viața dintr-o stațiune de pe litoralul mediteranean. Multe dormitoare, foiţe de mătase. Atât de elaborat este, încât nici nu-ţi dai seama că acesta se află la 1,5 km sub pământ”. Stelnikov spune că Putin şi-a finanţat singur buncărul, iar el este aprovizionat cu cele mai bune produse alimentare și băuturi alcoolice: de la cele mai fine vinuri vechi din lume, până la cutii de caviar şi alte delicatese. „Președintele Putin s-a asigurat că totul va fi confortabil, având condiții de viață somptuoase. El şi-a construit chiar o cuşcă specială pentru câinii săi”.

Fostul ofiţer rus de informaţii spune că Putin știe că Nibiru se află pe drum spre Terra și vrea să fie pregătit cu mult înainte ca Nibiru să fie suficient de aproape pentru a provoca schimbarea polilor sau alte probleme oribile pentru planetă. Buncărul lui Putin este protejat de titan și de fier-beton armat.

P.S. Dacă există un buncăr al lui Putin, eu nu cred că e pentru „apocalipsa Nibiru”, ci pentru un viitor posibil război atomic de care Rusia se pregăteşte împotriva ţărilor occidentale (vedeţi articolul meu recent: Putin construieşte zeci de buncăre subterane secrete, pregătindu-se de un război atomic! El ar putea folosi înfricoşătoarea rachetă nucleară “Satan 2”, declanşând astfel “apocalipsa”…)