Un fost ofiţer canadian se destăinuie: în lume există 1.500 de baze subterane militare secrete! Acolo trăiesc „fiinţe demonice” care se hrănesc cu oameni! Şi elita globală încurajează acest lucru…

12.603 vizualizari

baza militara subteranaToată lumea vorbește despre noua ordine mondială și despre guvernul mondial, dar în conformitate cu spusele unui fost ofițer militar canadian, nimeni nu vrea să creadă ce secrete sinistre se ascund în miile de baze militare subterane răspândite în întreaga lume. Iată povestea lui

Timothy din Canada spune o poveste ce pare de necrezut, o poveste despre baze militare subterane în care se fac sacrificii de animale și de oameni, pentru a hrăni creaturi care au locuit pe pământ cu mult timp înainte de sosirea omului. El se așteaptă ca nimeni să nu-l creadă, pentru că cei mai mulți oameni vor crede că el vorbește doar science fiction. Dar, cu toate acestea, el se simte obligat să vorbească, chiar riscându-şi viaţa pentru asta. Peste 3.000 de oameni au fost ucişi, încercând să dezvăluie secretele acestor baze.

Timothy a avut acces la informaţii de top secret, atunci când a lucrat ca ofiţer în cadrul forţelor armate canadiene, ramura inginerie aerospaţială, având acces la mai multe baze militare canadiene ultrasecrete. În Canada se află vreo 30 de baze subterane militare, în SUA vreo 140, iar în toată lumea circa 1.500.

Timothy a constatat că în aceste baze se ascund forme de viaţă neumane, cu puteri incredibile, dar şi o tehnologie sofisticată, care poate fi folosită pentru depopularea omenirii. Iată câteva din declaraţiile sale incredibile:

* multe dintre aceste baze sunt de fapt orașe subterane pentru locuitori care în realitate au trăit aici de milenii întregi.

* în jurul anului 2029, populaţia globului va fi redusă masiv, iar cei rămaşi vor fi înrobiţi şi vor lucra în fabricile subterane de muncă forțată pentru a servi elitei globale.

* peste 8 milioane de oameni au fost sacrificaţi către fiinţele neumane din aceste baze subterane secrete; aceste fiinţe se hrănesc cu secreţii glandulare umane şi sunt de natură malefică. Elita politică a lumii ascunde aceste informaţii, pentru ca să nu se ajungă la o adevărată anarhie.

* Vechiul Testament se referă la „fiii lui Dumnezeu”, care sunt demonii, acestea fiind fiinţele care locuiesc în bazele militare subterane secrete.