Un fost oficial american, Gary Kah, dezvăluie planurile secrete ale globaliştilor de instaurare a unui unic guvern mondial şi a unei singure religii satanice! El a avut acces la documente secrete, de aceea trebuie să-i dăm crezare!

6.765 vizualizari

noua religie mondialaGary Kah este un fost oficial guvernamental american care şi-a petrecut o viață întreagă încercând să înțeleagă și să dezvăluie sistemul economic, religios și politic, de origine ocultă, care este pus în aplicare în secret de către forţele Noii Ordini Mondiale. Gary are informații atât de incredibile, încât mass-media tradiţională nici nu îndrăznește să scrie ceva despre asta.

Născut în Ohio, ca fiu al unor imigranţi europeni, Gary Kah a fost interesat de afacerile mondiale, de când era adolescent. Părinții săi au venit în America în anii 1950, iar unele dintre rudele sale trăiesc şi acum în Germania și Croația. Dupa ce a absolvit facultatea, Gary a devenit specialist economic pentru Europa și Orientul Mijlociu pentru statul Indiana. În această calitate, el a călătorit în mai mult de 20 de țări, lucrând cu ambasadele SUA și cu oficiali guvernamentali de top, în domeniul promovării exportului.

La mijlocul anilor 1980, Gary a descoperit informații cu privire la tipărirea unei noi monede americane. După o cercetare amănunţită, el a constatat că mai multe țări din întreaga lume au început deja să tipărească în secret noi monede, similare ca şi design. Gary a descoperit că acest efort coordonat era doar un pas spre stabilirea unei singure monede la nivel mondial, care urma să facă parte dintr-un guvern mondial. Între timp, planul secret de introducere a monedei unice mondiale a fost oprit pentru moment, pentru că planurile globaliştilor s-au schimbat.

În anul 1987, Gary a fost invitat să se alăture Asociaţiei Constituției și Parlamentului Mondial, una dintre organizațiile implicate în promovarea agendei guvernului mondial. Pe parcursul următorilor 4 ani, Gary a obținut documente detaliate, care a demonstrat că planurile unui guvern mondial erau active și avansau rapid. Unele dintre aceste documente sunt reproduse în cărțile sale.

Prima sa carte – „Spre ocupaţia globală” – are un mesaj care este crucial pentru viitorul spiritual și politic al lumii. De la lansarea sa în 1992, cartea a fost vândută în peste 250.000 de exemplare și a fost citită de circa jumătate de milion de oameni. Cartea este rezultatul a mai mult de 7 ani de cercetare și este plină cu fapte documentate în ceea ce privește eforturile păpuşarilor lumii de a crea un guvern global.

A doua carte a lui Gary, intitulată „Noua Religie Mondială”, a fost lansată în 1999. Această lucrare se concentrează asupra dimensiunilor spirituale și filozofiile istorice ale mișcării unei „singure religii satanice”, așa cum este revelată ea în scrierile liderilor New Age din ultimul secol.

Gary a scris articole pentru publicații, cum ar fi „The Christian World Report” și pentru site-ul lui John Ankerberg, harborlighthouse.com. El îşi publică, de asemenea, propriul său buletin trimestrial, „Hope For The World Update”, prin care cititorii sunt la curent cu ultimele evoluții la nivel mondial.

Gary a fost invitat în numeroase documentare conspiraţioniste, ca de exemplu – „Guvernul din umbră”, „2012: Profeție sau panică?”,  sau „Avertisment final”. Mai jos, la finalul articolului, puteţi viziona un interviu în limba engleză cu Gary Kah, la emisiunea TV din 2011 „It’s Supernatural”.