Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost ministru american al Apărării confirmă: pericolul unui război nuclear este mare în prezent! De peste 4 ani vă vorbesc despre acest lucru, însă puţini m-au crezut…

  •  
  •  
  •  
  •  

razboi nuclearAmeninţarea cu un război nuclear a fost întotdeauna una reală în ultimii 70 de ani, după ce primele bombe atomice aruncate la Hiroshima şi Nagasaki în 1945 au înspăimântat o lume întreagă. Cea mai mare ameninţare a fost cuprinsă între anii 1960 – 1980, odată cu „războiul rece” dintre blocul comunist şi Occident, în fruntea căruia s-au situat Statele Unite.

Însă, în zilele noastre se pare că pericolul unui război nuclear e chiar mai mare decât în timpul perioadei de încordare maximă a „războiului rece”. Astfel, conform unui articol din 7 ianuarie 2016, publicat de cotidianul on-line The Guardian, William Perry, un fost secretar american al Apărării (între 1994 şi 1997), a declarat că „astăzi, probabilitatea unei calamităţi nucleare este mai mare decât în timpul războiului rece. Un nou pericol a apărut în ultimii 3 ani şi există posibilitatea unui atac nuclear între SUA şi Rusia, ca urmare a unor calcule greşite şi a unor alarme false”.

Aşadar, trăim într-un moment în care acest pericol nuclear este unul iminent. Din păcate. Şi, din păcate, am avut dreptate. Am spus de mai mulţi ani că există pericolul unui atac nuclear reciproc între cele 2 mari super-puteri ale lumii, Rusia şi SUA. Vă reinvit să recitiţi, de exemplu, articolul meu din 2011: Reînvie ”războiul rece”: Rusia se pregătește de un atac nuclear împotriva Statelor Unite? Când am scris pentru prima dată despre aceste lucruri, au existat câţiva care m-au acuzat că aş fi… „propagandist al războiului” (sic!!) Doar să fii nebun la cap (cum au fost, din păcate, Stalin, Hitler, Churchill etc.) să-ţi poţi dori războiul şi nu pacea. Acum, iată că și un fost secretar american al Apărării confirmă pericolul unui război nuclear.

Totul e evident, oameni buni. EI (adică cei care ne conduc lumea din umbră) îşi doresc acest război nuclear, pentru a putea controla şi mai bine lumea. Vor muri milioane sau zeci de milioane de oameni (puţin le pasă), apoi vor veni cu soluţia „salvatoare”: crearea unui guvern unic mondial, pentru ca asemenea calamităţi să nu se mai întâmple…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu