Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost înalt oficial american avertizează că posibilul război cu Iranul ar pune capăt vieţii pe Pământ

178

blankUn fost oficial american a avertizat că Statele Unite ale Americii vrea să dea vina pe statul Israel în cazul unui eventual război al Washingtonului împotriva Iranului, care ar putea pune capăt vieţii pe Pământ. Avertizările SUA faţă de Israel, pentru ca aceasta să nu atace Iranul, au venit în contextul în care America vrea să evite responsabilitatea războiului pentru care Washington-ul s-a pregătit, scrie Paul Craig Roberts, fostul secretar adjunct al Trezoreriei, într-un articol publicat de “Global Research”.

“În cazul în care războiul scapă din mâini, sau dacă Rusia şi China vor interveni sau vor lansa bombe atomice, Washington-ul vrea să dea vina pe Israel, acesta părând dispus să-şi accepte răspunderea”, a spus Craig Roberts. Săptămâna trecută, “The Wall Street Journal” a declarat că SUA a solicitat garanţii de la liderii israelieni că aceştia nu vor lua măsuri militare împotriva Iranului. Dar răspunsul israelian a fost unul negativ.

Analistul american a utilizat, de asemenea, câteva exemple pentru a arăta că Washington-ul e pregătit pentru un război total împotriva Iranului. “Dacă Washington-ul nu ar fi vrut război cu Iranul, atunci nu ar fi furnizat armele necesare Israelului. Totodată, el nu ar fi desfăşurat mii de trupe americane în Israel. În plus, Washington-ul nu ar fi construit un sistem de apărare anti-rachetă pentru Israel şi nu ar fi desfăşurat exerciţii comune cu armata israeliană, a argumentat el. Craig a mai adăugat că “Washington-ul nu va împiedica războiul pe care-l doreşte atât de mult.”

P.S. Ceea ce înspăimântă cel mai mult din acest articol este afirmaţia conform căreia un “război cu Iranul ar pune capăt vieţii pe Pământ.” Chiar ne aşteaptă Apocalipsa?

Orgoni Crystal