Un fenomen ciudat se întâmplă în mare parte din România: Soarele nu mai vrea să apară pe cer în ultimele săptămâni! Unii zic că se face un experiment secret cu noi…

10.788 vizualizari

nori pe cerAm primit şi primesc de circa o săptămână mai multe emailuri de la cititori care îmi semnalează faptul că în ultima perioadă observă Soarele pe cer din ce în ce mai rar, chiar şi ziua totul părând mai întunecat. Citez, de exemplu, dintr-un email primit de la un cititor:

„Bună Lovendal. Sunt un fan al site-ului tău (…) Locuiesc în Bucureşti şi iată ce am observat în ultima perioadă. N-am mai văzut de mult timp Soarele pe cer. În timpul zilei, observ doar nori, dar lumina pare mult mai diluată, faţă de alte dăţi când, deşi cerul era acoperit de nori, totuşi era mult mai multă lumină afară (…) Nu ştiu ce se întâmplă, deja încep să mă îngrijorez. Ai vreo idee? Poate scrii un articol pe această temă în viitor”.

E adevărat că şi eu am observat că foarte rar a apărut Soarele în ultimele săptămâni. Locuiesc în prezent în Piatra-Neamţ şi nu ţin minte să fi văzut Soarele strălucind pe cer mai mult de o dată sau de două ori în ultima lună. Poate o fi un lucru obişnuit, dar totuşi, iată ce ştire am citit astăzi pe b1.ro: Fenomen meteo neobișnuit în România: 26 de zile fără Soare:

Românii din regiunile Moldovei, Munteniei și Dobrogei nu au mai văzut soarele de circa o lună de zile. Lipsa luminii ne face mai vulnerabili în fața virozelor și alergiilor, dar este și principala cauza a oboselii și depresiei. Medicii spun ca au crescut internările pentru cei sensibili la fenomenele meteo. În plus, numărul celor cu depresie e tot mai mare și din păcate, și cazurile de sinucideri s-au înmulțit. 10 noiembrie a fost ultima zi cu soare pentru oamenii din sudul și estul țării. Această perioadă în care norii au acoperit în permanență cerul este cea mai lungă din ultimii 31 de ani, potrivit Romania TV.

Aşadar, mulţimea de zile fără Soare nu este chiar un fenomen des în România, ci chiar unul neobişnuit şi rar. Dar oare de ce? Chiar şi acest fenomen obişnuit este unul natural, spontan, sau e vreo intervenţie a omului? Unii spun că ar putea fi efectul chemtrails-ului, ceea ce nu ar fi cu totul exclus. Sau cineva face nişte experimente cu noi, cu scopul de a afla sau a testa ceva. Pentru că se ştie că, având la dispoziţie tehnologia HAARP, manipularea vremii este uşor de realizat. Totuşi eu nu pot să nu remarc coincidenţa că, începând din 11 noiembrie 2014, Soarele nu a mai apărut pe cerul României, cu 5 zile înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Dar poate mă înşel…