Un email din 2001 de la Rockefeller ne arată intenţiile elitelor criminale luciferice de la conducerea lumii! Ei vor să fie zei nemuritori pe acest Pământ, iar noi, oamenii obişnuiţi, să murim cu miliardele…

6.144 vizualizari

Oculta Mondiala AgendaAcum 11 ani, un cercetător celebru din domeniul conspiraţiilor, pe nume Stew Webb, a primit un email de la celebra familie Rockefeller, mesaj trimis prin intermediul lui Rockefeller Global Communications. Acest mesaj arată clar intenţiile Ocultei Mondiale pentru distrugerea ordinii de astăzi a omenirii. Că acest email a fost trimis intenţionat sau a ajuns din greşeală acolo, nu se ştie. Poate un binevoitor din preajma familiei Rockefeller a vrut să expună lumii adevăratele intenţii ale Ocultei Mondiale. Şi asta pentru că, aşa cum am arătat în articolul acesta (Iată în premieră în România care este structura ierarhică a ocultei organizaţii Illuminati. Iată şi cele 13 familii malefice care conduc lumea de secole întregi!), Rockefeller este una din marile familii ale lumii care se află în vârful Ocultei.

În schimb, Stew Webb este un veteran al conspiraţioniştilor, expunând publicului încă din anii 80 elita criminală luciferică, care se află la conducerea acestei lumi. Webb este unul dintre cei mai mari conspiraţionişti autentici aflaţi în viaţă şi trebuia să-i admirăm curajul şi determinarea; deşi s-au făcut mai multe atentate la viaţa sa, el a scăpat de fiecare dată, ceea ce arată că, într-un fel, el e protejat de „Cineva” care doreşte ca noi, oamenii, să aflăm adevărul.

Aşadar, să vedem emailul primit de Stew Webb în anul 2001 (şi o să observaţi ca toate lucrurile descrise în email se întâmplă chiar azi!):
From: “Rockefeller Global Communications”;admin@rockefeller.com.au;
To: stewwebb@*****.net;
Date: Thu, 21 Mar 2002 20:27:55 +1000
Subject: The Countdown to Armageddon (Numerotarea inversă până la Armagedon)

Pentru marea umanitate,

Timpul sfârşitului se apropie. Că vă place sau nu, toţi trebuie să ne înfruntăm destinul. Pe 11 septembrie 2001, lumea a fost martora începutului sfârşitului. Ceea ce am văzut şi am experimentat nu va fi nimic faţă de dezastrul care urmează să vină. E trist că atât de multe vieţi au fost pierdute, şi încă altele mai multe vor fi luate, dar aceste lucruri vor continua să se întâmple, încât acest sistem vechi începe să se prăbuşească. Niciun guvern omenesc de astăzi sau din vechile timpuri nu a fost capabil să susţină o ordine perfectă. Fiecare guvern a dat greş şi va da greş.

Guvernanţii nu ne pot proteja. Ei nu ne pot oferi un loc unde oamenii sunt cu adevărat liberi, unde vecinii voştri sunt familia voastră şi unde străinii sunt prietenii voştri. Niciun guvern omenesc de astăzi nu poate şi nu va fi capabil să obţină acest lucru. De aceea Agenda a fost stabilită. De-a lungul timpului, ea a fost numită Armagedon; dar nu vă fie frică. Nu va fi un holocaust nuclear sau vreun asteroid din ceruri care va pune capăt civilizaţiei noastre. De fapt, nu planeta va avea de suferit.

Vor avea de suferit oamenii acestei minunate planete care nu au niciun respect pentru compatrioţii lor. Fiecare din voi, trebuie să vă gândiţi profund şi sincer şi trebuie să vă întrebaţi următoarele: Voi învinge ura pentru aproapele meu sau voi pune deoparte diferenţele care mă despart de cel de lângă mine? Îl voi trata pe aproapele meu cu respect? Sau poate voi continua să profit de el? Când a fost ultima dată când aţi luat o persoană de pe stradă, i-aţi dat să mănânce şi i-aţi găsit un adăpost pentru a dormi? Când v-aţi aşezat în autobuz, în tren sau într-un mall, lângă cineva şi i-aţi spus „Salut”? Când aţi consolat ultima dată un străin care a pierdut pe cineva drag? Când a fost ultima dată când v-aţi împrietenit cu cineva, nu datorită averii sale, ci pentru că pur şi simplu ţineţi la acea persoană? Când a fost ultima oară când v-aţi arătat adevăratul spirit uman celui de lângă voi?

Niciunul din cele de mai sus nu e un lucru uşor. E greu. Nimeni din noi nu suntem perfecţi. Nimeni din noi nu a avut o viaţă bună. Unii cred că noi am suferit într-un fel, întrucât merităm acest lucru. Dar cei care se străduiesc şi se ridică împotriva căilor noastre negative, vor fi recompensaţi cu o viaţă pe pământ, care acum este doar un vis. Doar cei sufletişti vor putea supravieţui pe acest pământ. Aceasta e o certitudine.

Noul Sistem se apropie. Singura întrebare e următoarea: Veţi alege să fiţi acolo sau veţi continua pe calea distrugerii? Depinde doar de voi. Agenda este inevitabilă şi va trebui să înduraţi pentru a ajunge acolo. Aşa că gândiţi-vă profund.

E viitorul vostru. Şi poate veţi face bine cu toţii.

Fratele vostru,
A.I.Rockefeller

Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au

======== AGENDA NOII LUMI =========

1) Un colaps total al păcii din Orientul Mijlociu.

2a) Vaticanul şi Ierusalimul vor fi distruse de teroriştii religioşi.

2b) Toate religiile lumii vor fi interzise. Religia nu va putea fi practicată în afara familiei.

3) Naţiunile Unite vor stabili un guvern unic mondial, urmată de o declaraţie universală de pace şi securitate.

4) Cetăţenii noii lumi mondiale se vor revolta. Va urma colapsul brusc şi sistematic al Marii Britanii, Chinei şi Statelor Unite. Restul lumii va cădea în anarhie. Miliarde de oameni vor muri. Doar cei cu voinţă şi căutătorii adevărului vor supravieţui.

5) Noul sistem de guvernare va avea 144.000 de membri.

6) Va începe o masivă operaţiune de curăţare, odată creată Noua Lume. Sistemele ecologice vor fi restabilite. Infrastructura va fi restabilită. Bolile vor fi eliminate. Îmbătrânirea va fi inversată şi astfel va fi creată nemurirea. O nouă familie umană va trăi pe pământ în condiţii paradisiace.

======== SFÂRŞITUL AGENDEI =========

Nu vă faceţi grijă. Noua Ordine Mondială nu ne va include pe noi, oamenii obişnuiţi, care vom muri cu miliardele, ci doar pe ei, „elitiştii”. Doar ei vor să deţină acest pământ şi să devină nemuritori, asemenea zeilor…