Un doctor în medicină alternativă spune un adevăr ascuns, dar şocant: medicamentele din chimioterapie provin din gazele iritante toxice din primul război mondial! Doctorul a fost apoi scos din scenă de Mafia medicalo-farmaceutică pe 21 iulie 2015! Toţi cei care spun adevărul, sunt omorâţi!

4.956 vizualizari

Dr-Nicholas-Gonzalez-chemotherapy-interviuPe YouTube a apărut un interviu extrem de rar, dar şi de valoros, cu Dr. Nicholas Gonzalez, cel care deţinea un tratament alternativ minune împotriva cancerului. Dar, din păcate, doctorul a decedat pe 21 iulie 2015. E posibil să fie o nouă victimă a Mafiei medicalo-farmaceutice, cea care ar fi ucis mai mulţi doctori de medicină alternativă din SUA, aşa cum am scris în cadrul acestui articol recent: Încă 4 morţi suspecte de doctori în medicină alternativă! Alţi 2 doctori au dispărut! Numărul total al victimelor în ultima lună se ridică la 7! Mafia medicalo-farmaceutică îi omoară treptat pe doctorii ce oferă tratamente naturiste!

Despre tratamentul alternativ al cancerului al dr. Nick Gonzalez, site-ul almeea.ro a publicat un articol cuprinzător în anul 2014, intitulat „Tratamentul naturist impotriva cancerului al dr. Gonzalez creste de zeci de ori supravietuirea bolnavilor! Sistemul medical actual vrea sa-l interzica!” Cu tratamentul alternativ al său, bolnavii de cancer au mai trăit ani, dacă nu zeci de ani în plus faţă de ceea ce putea oferi medicina clasică.

Dr. Nicholas Gonzalez a fost un medic cum rar găseşti în medicina occidentală. În ciuda atacurilor virulente formulate împotriva sa de-a lungul anilor, Dr. Gonzalez a rămas statornic în convingerile sale. El a fost un susținător fervent al libertății medicale și al consimțământului informat. Spre deosebire de industria de cancer convențională, care foloseşte tacticile de frică („dacă nu faci tratamentul X, vei muri în 2 luni”), Dr. Gonzalez nu a încercat niciodată să convingă pe cineva să accepte terapia lui, faţă de tratamentele medicale standard, cum ar fi intervenţiile chirurgicale, chimioterapia sau radiaţiile. Ei bine, acum acest doctor este mort… un lucru extrem de convenabil pentru Mafia medicalo-farmaceutică, care şi-a eliminat astfel un concurent puternic.

În interviul video şocant de la finalul articolului, dr. Gonzalez dezvaluie informaţii cu adevărat incredibile despre eșecul chimioterapiei. El spune că medicii oncologi ar fi șocaţi să afle adevărata istorie de chimioterapiei şi cum a fost ea creată iniţial. Dr. Gonzalez a dezvăluit istoria adevărată a chimioterapiei:

„În timpul celui de-al doilea război mondial, Departamentul Apărării al SUA avea în stoc de gaze iritante, rămase din primul război mondial, și care nu au fost folosite în timpul celui de-al doilea război mondial. Cineva de la Departamentul Apărării a avut ideea genială de a folosit acest gaz iritant în modalități terapeutice utile. Foarte puțini oameni îşi dau seama că o întreagă generație de medicamente chimioterapice, care sunt utilizate în prezent – și sunt peste 100 în prezent – s-au dezvoltat din gazele iritante otrăvitoare ce erau folosite în războaie pentru a intoxica inamicul”.

Şocant!