Un doctor din America acuză: mai mulţi doctori au fost ucişi pentru că aceştia au descoperit adevărul despre unele vaccinuri! Ele ar conţine enzima Nagalase, ce poate produce cancer şi autism!

5.724 vizualizari

vaccin periculos 10Lunile trecute am scris câteva articole despre moartea suspectă a mai multor doctori de medicină alternativă:

Exterminarea doctorilor de medicină alternativă continuă! O doctoriţă care critica vaccinarea şi susţinea un tratament alternativ al cancerului, a fost găsită asasinată în casă!

Încă 4 morţi suspecte de doctori în medicină alternativă! Alţi 2 doctori au dispărut! Numărul total al victimelor în ultima lună se ridică la 7! Mafia medicalo-farmaceutică îi omoară treptat pe doctorii ce oferă tratamente naturiste!

Morţile misterioase a trei doctori de medicină alternativă… Eu cred că de vină e mafia mondială din domeniul medical-farmaceutic, care nu acceptă tratamentele naturiste!

Acum, am găsit un videoclip pe YouTube în care se ia un interviu unui doctor, Dr. Ted Broer, care spune (în opinia sa) adevăratul motiv pentru care doctorii de medicină alternativă au fost eliminaţi: nedescoperirea adevărului despre toxicitatea vaccinurilor.

Vă fac o spicuire din videoclip:

* Deci, se pare că medicii ucişi în Florida au aflat că enzima Nagalase este adăugată intenţionat în vaccinuri pentru imunizarea populaţiei.

* Nagalase, conform Institului de Diagnostic şi Cercetare a Sănătăţii, este o enzimă extracelulară secretată de celulele canceroase în procesul de invazie tumorală. De asemenea, enzima Nagalase oprește vitamina D de a se lega de proteina ​​Gc, acest lucru împiedicând abilitatea naturală a corpului uman de a distruge celulele canceroase.

* Nagalase se găsește și în concentrații foarte mari la copiii cu autism şi se pare că marile corporaţii farmaceutice o pune şi în vaccinurile noastre. Acest lucru previne organismul în utilizarea vitaminei D necesare pentru a lupta împotriva cancerului şi de a preveni autismul. Nagalese pur şi simplu dezactivează sistemul imunitar.

* Aşadar, Oculta Mondială nu i-au ucis pe aceşti medici deoarece ei ar fi găsit leacul pentru cancer sau au tratat cu succes autismul, ci i-a omorât pentru că aceşti doctori au avut dovezi că unele vaccinurile cu care sunt injectaţi copiii noștri cauzează cancer și autism. Dacă acest lucru ar fi adevărat, această ar însemna că Oculta Mondială ar face lucrul acesta cu bună știință și intenționat.

P.S. Nu ştiu dacă Nagalase chiar se găseşte pus intenţionat în aceste vaccinuri. E doar afirmaţia unui doctor, pe care nu am cum s-o verific dacă e adevărată sau nu. Poate că cercetări viitoare ne vor lămuri în această privinţă.