Un consilier de top al guvernului chinez cere o singură monedă globală! Ăsta e primul pas pentru instalarea unui guvern unic mondial luciferic condus de Illuminati!

2.634 vizualizari

moneda globalaÎn octombrie 2013 scriam în cadrul acestui articol „Oficialii chinezi pledează pentru… “o nouă ordine mondială”, aşa cum îşi doreşte şi organizaţia Illuminati! Ce deduceţi de aici?” despre cum oficialii de la Beijing îşi doresc şi ei o „nouă ordine mondială”, la fel ca şi organizaţia Illuminati. Coincidenţă? Scăpare a oficialităţilor chineze? Desigur că nu. Ştirea de mai jos, arată clar că şi China a fost deja acaparată de Oculta Mondială. Occidentul şi China fac parte din aceeaşi tabără! Citez ştirea de pe China Daily.com:

Justin Yifu Lin este un economist chinez, fost economist-şef şi vicepreşedinte al Băncii Mondiale. Astăzi, el este consilier principal economic al guvernului chinez. Lin doreşte înlocuirea dolarului american cu o supermonedă globală, pentru a crea un sistem financiar global stabil. „Dominarea monedei americane este cauza principală a crizelor economice şi financiare. Soluţia este înlocuirea monedei naţionale cu o monedă globală.” Profesorul chinez mai crede că extinderea coşului de valute actual (dolarul american, euro, yenul japonez şi lira sterlină) n-ar rezolva problema actuală a economiei mondiale.

Oricum, nu e prima oară când China îşi doreşte ceva. Acelaşi site „China Daily” arăta faptul că în martie 2009, guvernatorul Băncii Centrale a Chinei, Zhou Xiaochuan, a cerut crearea unei noi valute de rezervă „super absolută” care să înlocuiască dolarul. Zhou Xiaochuan credea că o monedă internaţională, deconectată de naţiunile individuale, ar rămâne stabilă pe termen lung decât actualul sistem bazat pe dolarul american. Un alt oficial chinez, Chen Wenling, economist-şef al Centrului chinez pentru Schimburi Economice Internaţionale, spunea că „O monedă supranaţională poate fi o nouă direcţie pentru dezvoltarea unui sistem financiar global. Ea implică cooperarea diferitelor ţări în coordonarea politicilor macroeconomice.”

Aşadar, va fi sfârşitul epocii Rothschild? Se ştie că malefica familie Illuminati, Rothschild, are exclusivitatea din 1913 în tipărirea dolarului american, prin intermediul lui Federal Reserve. În toată această perioadă, Rothschild a strâns o avere de trilioane de dolari. Dar cine va tipări unica monedă internaţională la care se gândeşte şi China? Credeţi că familia Rothschild va fi exclusă din această afacere imensă? Desigur că nu! De fapt, acesta este planul, pentru a nu exista sute de monede naţionale (unele din ele au scăpat de sub controlul Illuminati), ci doar una singură, pentru ca să existe un control absolut asupra tuturor finanţelor lumii. Atunci să vedeţi manipulare şi control! Crearea unei unice monede mondiale va fi pasul către „Noua Ordine Mondială” dorită atât de mult de organizaţia Illuminati. Iar poziţia Chinei nu arată decât faptul că Illuminati controlează din umbră şi această mare putere a lumii.