Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un consilier de-al lui Putin avertizează că „ţarul” Rusiei vrea să cucerească şi Finlanda! Exact aşa a început şi cel de-al doilea război mondial…

  •  
  •  
  •  
  •  

Rusia anexeaza FinlandaCe v-am spus în articolul acesta de acum 2 săptămâni (“Rusia va invada întreaga Europă”! Acesta este avertismentul unui expert în supravieţuire! Oculta Mondială vrea să-şi pună în aplicare planurile de dominare globală…)? Faptul că, după opinia unui expert în supravieţuire, Rusia va începe treptat controlul asupra Europei, pentru că aşa sunt înţelegerile pe marea scenă internaţională. Se pare că acest scenariu nu este chiar total neadevărat, din moment ce apar informaţii care confirmă acest lucru. Astfel, conform unui articol apărut în cotidianul The Independent (unul, de altfel, destul de serios), un fost consilier al preşedintelui rus Putin spune că acesta va încerca să cucerească Belarusia, statele Baltice, dar şi Finlanda. Citez din articol:

„După ce a anexat Crimeea cu trupe militare şi a masat forţe armate la graniţa cu Ucraina, Vladimir Putin nu se va lăsa până nu va cuceri noi teritorii pentru Rusia, ca Belarusia, statele baltice şi Finlanda, a declarat unul dintre foştii consilieri apropiaţi ai preşedintelui rus. Conform lui Andrei Ilarionov, consilierul-şef al preşedintelui între anii 2000 şi 2005, domnul Putin caută să creeze o „justiţie istorică”, întorcându-se la zilele ultimului ţar rus, Nicolae al II-lea şi la Uniunea Sovietică de pe timpul lui Stalin. Vorbind ziarului suedez „Svenska Dagbladet”, domnul Ilarionov a avertizat că Rusia va susţine că acordarea independenţei Finlandei în anul 1917 a fost un act de trădare împotriva intereselor naţionale.

Finlanda a făcut parte din Imperiul Rus timp de 108 de ani, ca „Marele Ducat autonom al Finlandei”. Această ţară nu este membră NATO, ceea ce înseamnă că o invazie rusă în Finlanda nu va fi considerată drept o agresiune împotriva alianţei nord-atlantice. Comandantul forţelor aeriene finlandeze a declarat că ţara sa a crescut operaţiunile de supraveghere deasupra Mării Baltice”.

N-ar fi exclus ca Putin să anexeze şi Finlanda Rusiei… Oare unde vom ajunge? Să ne aducem aminte că cel de-al doilea război mondial a început cam la fel: cu anexarea Poloniei (de către Germania şi Rusia) şi a Finlandei de către Rusia.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu