Un cercetător NASA, care se ocupa de robotul Curiosity de pe Marte, a murit într-un accident de avion! Poate că n-a fost accident şi poate că a aflat ceva uluitor…

6.454 vizualizari

prabusire de avionÎn timp ce lumea se concentrează (încă) pe ştirile privind atentatul terorist de la Paris, în jurul nostru se petrec lucruri stranii, care ar trebui mai bine investigate. Ca, de exemplu, moartea unui om de ştiinţă de la NASA, decedat într-un accident de avion… Să ştiţi că nu toate prăbuşirile de avion sunt „accidentale”. Citez ştirea de pe azcentral.com:

Un cercetător de la Universitatea de Stat din Arizona a fost identificat ca pilotul unui mic avion care s-a prăbuşit pe o stradă din Los Angeles, decedând. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, se numea Alberto Behar, şi era în acelaşi timp şi angajat la Jet Propulsion Laboratory, ce aparţine de NASA. Behar a fost implicat în proiectul robotului NASA Curiosity care utilizează instrumente științifice pentru a aduna informații de pe planeta Marte. La Universitatea de Stat din Arizona, Behar lucra ca profesor de cercetare și inginer de dezvoltare, ocupându-se de modalitățile de măsurare a schimbărilor din lumea naturală, ca de exemplu calotele glaciare din Antarctica.

Behar era şi instructor autorizat de zbor cu elicopterul, pilot de avion comercial și a avea şi un certificat de scafandru științific și de salvare. Un apropiat al profesorului, spunea că acesta avea o pasiune pentru zbor.

P.S. Nu am date concludente şi nici dovezi, dar aş putea să-mi imaginez o mică teorie a conspiraţiei. Profesorul Behar era implicat în proiectul robotului Curiosity de pe Marte, robot care a descoperit o serie de imagini şi artefacte misterioase pe „planeta roşie”, despre care am tot vorbit pe site-ul Secretele lui Lovendal…

* un cimitir de extratereştri: Robotul NASA Curiosity a găsit pe Marte un “cimitir de extratereştri”… Iluzie optică sau cranii de marţieni?

* statuia capului lui Obama (Pe Marte a fost observat un artefact ce seamănă cu capul lui Obama! Ipoteză fantastică: este preşedintele SUA clona unui rege marţian străvechi!?)

* un craniu de giganţi (Un craniu misterios descoperit pe planeta Marte indică faptul că, în trecut, pe această planetă au trăit giganţi, la fel ca pe Pământ!) etc.

Mă întreb dacă nu cumva profesorul Behar a descoperit un artefact şi mai misterios pe planeta Marte, cu ajutorul robotului Curiosity, faţă de care trebuia să păstreze tăcerea totală, lucru pe care nu intenţiona să-l facă. Şi atunci, a apărut „accidentul”…