Un cercetător american care investiga atentatul terorist 9/11 de la New York a murit subit în mod misterios! I s-a pus căluşul la gură pentru că ştia prea multe despre acest atentat terorist?

3.797 vizualizari

911 WTCOmul de știință Paul J. Lioy, a cărui activitate s-a axat pe efectele asupra sănătăţii a prafului produs de atacurile teroriste din New York de pe 11 septembrie 2001, a murit subit la vârsta de 68 de ani la Aeroportul International Newark Liberty, scrie sputniknews.com. Cauza morții lui Lioy nu a fost încă stabilită.

Dr. Lioy a devenit unul dintre primii savanți care a adunat probe din praful rămas din rămăşiţele „Turnurilor Gemene” din New York, la scurt timp după ce-a fost martorul atacului terorist din 2001. El a luat mostre de praf de la maşinile din apropiere, pe care le-a testat în laborator, Lioy remarcând textura și culoarea ciudată a prafului. „A fost nemaiîntâlnit în termeni de caracteristici complexe ale materialelor eliberate”, a declarat Lioy pentru „USA Today” în 2011.

Rezultatele analizelor de laborator a relevat prezența unor elemente ca crom, aluminiu, bariu, titan, mercur și plumb, precum și componente ale kerosenului, dar și așchii din lemn, plastic, sticlă, azbest și beton. Scopul principal al cercetării a fost acela de a determina natura tusii care i-au afectat pe ofițerii de poliție, pompieri, muncitori în constructii și locuitorii din Manhattan, în acele zile după atentat, un fenomen numit mai târziu ca „tusea World Trade Center.”

P.S. Nu vreau neapărat să mă hazardez, dar mie mi se pare extrem de suspicioasă şi această moarte, ridicându-mi o mulţime de semne de întrebare. Nu cumva această moarte nu a fost una naturală, ci omul de ştiinţă a fost scos din scenă pentru că ştia mai mult decât trebuia? A ameninţat el cumva că va face public adevărul despre rămăşiţele de la World Trade Center? Din ce în ce mai mulţi cercetători independenţi susţin faptul că prăbuşirea „Turnurilor Gemene” de la New York nu s-a datorat celor două avioane ale teroriştilor care au intrat în World Trade Center, ci a fost efectul unui explozibil care a fost implantat în interiorul clădirii sau poate a unei rachete teleghidate. În acest caz, toată teoria oficială americană privind vinovăţia lui Bin Laden ar cădea, adevăraţii autori ai atentatului terorist din 11 septembrie 2001 fiind elemente oculte din serviciile secrete şi din guvernul american.