Un bărbat petrece 8 zile în interiorul unei pietre gigantice… De ce?


Abraham Poincheval este un artist ciudat; el a dorit să se „sigileze” în interiorul unei stânci gigantice timp de 8 zile. Giganticul bolovan de calcar care cântăreşte 12 tone se află expus în interiorul muzeului de artă Palais de Tokyo din Paris. Bărbatul a intrat în stâncă pe 22 februarie 2017 și iese pe 1 martie 2017.

Artistul se află într-un întuneric complet, neputând auzi niciun sunet. Totuşi, prin rocă vor exista mai multe găuri mici de respiraţie. Crăpătura din interiorul rocii este suficient de mare pentru ca artistul să se poată așeza pe un scaun, să aibă parte de provizii de mâncare (supă, carne uscată și apă), sticle pentru urină şi fecale (el speră ca roca să absoarbă mirosul), precum și un telefon pentru a fi utilizat numai în cazul unei situații de urgență.

De ce face artistul toate acestea? Pentru că, aşa cum spune el, îşi doreşte să simtă piatra din interiorul ei: „Va exista un flux între mine şi piatră”.

Dar Poincheval este obişnuit cu situaţii asemănătoare. În trecut, bărbatul a mai stat 8 zile îngropat sub o piatră, o săptămână pe stâlpul de 20 de metri al unei stații de tren din Paris sau 20 de zile în subteran asemenea unei cârtiţe. După cele 8 zile petrecute în interiorul stâncii, Poincheval va începe noul său proiect, petrecând între 3 şi 4 săptămâni în interiorul unui… ou!

Sursa: palaisdetokyo.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock