Un bărbat decedat îi transmite surorii sale cele 8 secrete ale morţii! Imediat după moarte eşti fericit! Eu vă spun să nu vă amăgiţi…


mister moarteArticolul acesta a fost alcătuit după ce am citit câteva fragmente din cartea lui Annie KaganThe Afterlife of Billy Fingers: How My Bad-Boy Brother Proved to Me There’s Life After Death”, adică „Viaţa de după moarte a lui Billy Fingers: cum fratele meu cel rău mi-a dovedit că există viaţă după moarte” (o găsiţi pe Amazon.com AICI).

„Când fratele meu Billy m-a trezit la trei săptămâni după ce a murit, descriind ceea ce se întâmplă cu el în viața de apoi, m-am gândit că poate am înnebunit. Cum ar putea fratele meu care a fost un „băiat rău”, care a avut parte de o moarte tragică, care a avut vicii toată viața lui, care nu a trăit ceea ce majoritatea oamenilor ar numi o viață de succes – cum ar putea el să-mi spună secretele despre cel mai mare mister al vieții dintr-o altă dimensiune? Dar, odată cu trecerea timpului, scepticismul meu s-a transformat în minune, Billy învățându-mă totul despre moarte”.

Apoi, autoarea Annie Kagan ne spune secretele morţii, aşa cum i-ar fi fost transmise de fratele său:

1. Primul lucru care se întâmplă imediat după moarte este fericirea

De îndată ce vei muri, eşti tras din corp în „camera de vindecare”. Luminile din această cameră șterg tot răul de care ai suferit pe durata intregii vieţi, din punct de vedere fizic, mental și emoțional. Astfel, în mai puțin de o nanosecundă, toată durerea (suferinţa) dispare.

2. Încă te mai simţi ca şi o individualitate

Chiar dacă nu mai ai corp, te simți în continuare ca o individualitate. De fapt, te simti mai tu însuţi decât erai în viață. Nu mai eşti atât de mult influenţat de alții, atunci când te afli pe pământ.

3. Lumina are o personalitate

În viața de apoi, razele de lumină au calităţi cum ar fi înțelepciune, bunătate, compasiune și inteligență. Această lumină face vizibil ceea ce este invizibil pe pământ, natura divină a tuturor lucrurilor.

4. Păcatul și pedeapsa este un concept uman

Există o mulțime de teorii pe pământ despre ceea ce ar trebui să te aştepţi după ce mori. A face greşeli în timpul vieţii este un lucru firesc. Dacă ar trebui să fim perfecţi pentru a ajunge la așanumitul paradis, nimeni nu ar mai putea ajunge acolo.

5. Nici viaţa pe Pământ nu este o pedeapsă

Desigur, există suferinţă în viață, dar nu pentru că ați făcut ceva ca s-o meritaţi. Suferinţa este parte a experienței umane, fiind la fel de naturală ca şi respirația sau vederea sau circulaţia sângelui prin vene.

6. După ce mori, în locul Judecății de Apoi, există „Nejudecata” de Apoi

Atunci când îţi examinezi viaţa, observi drumurile pe care le-ai abordat. Vezi unde ai fost bine și unde ai fi putut face mai bine, dar nu te simți judecat pentru asta. Și chiar dacă atunci, după moarte, s-ar putea să nu ţi se pară a fi OK viaţa trăită, totuşi înţelegi că ai avut o viaţă minunată, chiar şi în părţile sale mai dure.

7. Esti fericit că eşti tu însuţi

După moarte, nu te mai preocupi cum arăţi. Nu mai există pretenţii; doar radiezi de fericire, fără niciun efort.

8. Dragostea nu este la fel ca iubirea pământească

Nu eşti iubit pentru ceea ce faci, pentru cum arăţi, pentru cât de celebru ești sau pentru câţi bani faci. Nu există „astăzi iubesc, dar mâine nu”. Dragostea este cu adevărat necondiționată.

P.S. Deşi am prezentat aceste idei, eu nu sunt deloc de acord cu ele. În plus, sunt foarte periculoase, pentru că creează ideea că totul ar fi minunat după moarte: lumină, dragoste, fericire, iertare, indiferent de ceea ce ai făcut pe Pământ. Asta i-ar face pe mulţi să fie în această viaţă egoişti, cu sufletul plin de răutate… pentru că, oricum după moarte totul va fi bine, nu? Ca şi cum nu s-a întâmplat nimic rău în viaţa pământească, iar nimeni nu ar mai trebui să dea nicio socoteală pentru ceea ce face. Nu vă amăgiţi cu asemenea idei! Toţi vom da socoteală după moarte, şi în modul cel mai sever posibil!


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock