Un atentat terorist din Sri Lanka distruge 3 biserici creştine şi omoară peste 200 de oameni, chiar de Paştele catolic. Asta după incendiul catedralei creştine de la Notre Dame… Mai credeţi în „coincidenţe”!?

29 vizualizari

Astăzi, 21 aprilie 2019, de Paştele Catolic, avem din păcate veşti triste din lume: mai multe atentate teroriste sângeroase a avut loc în Sri Lanka (un stat-insulă situat în sudul Indiei). Peste 200 de oameni au murit şi peste 400 au fost rănite; este cel mai sângeros atac după o perioadă de acalmie care a urmat războiului civil de acum 10 ani. Atacurile teroriste au constat în mai multe explozii, fiind vizate trei biserici creştine (catolice) şi trei hoteluri de lux.

Nu este întâmplător că atacurile teroriste au avut loc chiar de Paştele catolic şi au vizat trei biserici catolice. Este clar vizat(ă) Biserica Catolică, în special şi creştinismul, în general. Dacă totul ar fi doar o coincidenţă, lucrurile n-ar fi atât de dezastruoase (exceptând atentatele teroriste în sine); însă, observ că totul parcă urmează un anumit trend.

Să ne amintim de incendierea recentă catedralei Notre Dame de Paris de pe 15 aprilie 2019. Aşa cum spuneam într-un articol recent (Incendiul groaznic de la catedrala Notre Dame a fost doar un “accident nefericit”!? E doar o coincidenţă că în ultima perioadă în Franţa au avut loc incendii / devastări de biserici? Cine se află în spatele lor?), deşi oficialităţile spun că incendiul de la Notre Dame a fost un „accident nefericit”, totuşi alte evenimente anterioare arată că această ipoteză nu e una foarte credibilă. Cum se face că în Franţa, în ultima perioadă, au avut loc mai multe incendii, distrugeri şi devastări de biserici? Într-un articol de pe 6 aprilie 2019 din cotidianul “The Sun“, se arăta că în ultimul an au fost devastate 875 de biserici creştine în Franţa, ultimul incident mai cunoscut fiind acela al incendierii bisericii Saint-Sulpice din Paris. Aceasta din urmă este, la fel, un monument creştin cunoscut în lume. Articolul din “The Sun” dă vina pe aceste devastări pe “forţe militante seculare”, care vor să distrugă bisericile din Franţa.

Aşadar, să recapitulăm: simbolul creştinismului din Franţa – catedrala Notre Dame din Paris este incendiată. Exact în prima zi de Paştele catolic, sunt distruse trei biserici creştine din Sri Lanka, eveniment soldat cu sute de morţi. Să-mi spună cineva că totul e doar o „coincidenţă” şi, de fapt, nu se urmăreşte decât distrugerea creştinismului. De cine? De forţe oculte…

Foto: prelucrare proprie