Un astronom care lucrează pentru guvernul american prezintă o informaţie „bombă” de top secret: în spatele planetei Saturn se apropie un corp ceresc gigantic neidentificat! Tot sistemul solar va fi afectat, inclusiv Pământul!

9.064 vizualizari

Saturn 3Într-un videoclip postat pe YouTube de utilizatorul „Secureteam” un astronom profesionist (ce doreşte a fi anonim) pretinde că are dovada că un uriaş corp ceresc a pătruns în sistemul nostru solar, în spatele planetei Saturn. Dacă acel astronom profesionist doreşte să fie anonim e de înţeles, din moment ce Oculta Mondială a eliminat unul câte unul pe astronomii care au vorbit de planeta X (vezi articolul Astronomi celebri din întreaga lume sunt scoşi din scenă de puterea ocultă pentru a nu ne oferi date despre planeta X). Să vedem însă ce informaţii ni se prezintă în acest videoclip:

* Numele meu este Ken şi lucrez ca astronom-colaborator pentru o agenţie guvernamentală… doar atât vă pot spune în acest moment.

* Această fotografie a fost preluată de mine şi de colegul meu la un observator astronomic din Hawaii.

* Marea majoritate a agenţiilor spaţiale din lume au remarcat faptul că, în ultimele luni, sistemul nostru solar şi planetele din jurul lui se schimbă, datorită unor „forţe necunoscute”. Ele nu sunt chiar atât de „necunoscute” pentru mine şi vor fi cunoscute şi de restul lumii.

* La începutul lui noiembrie 2014, pe suprafaţa planetei Uranus s-a observat mai multe furtuni masive, ce pot fi observate în detaliu doar cu ajutorul unui telescop. Nu s-a mai văzut o asemenea activitate pe Uranus niciodată până în prezent.

* Nimeni nu ştie cauza acestei activităţi neobişnuite de pe Uranus… până când am început să primim „semnale ciudate” dincolo de planeta Saturn. Când am luat această fotografie (vedeţi mai jos), ne-am dat seama de prezenţa unei „ceţe” în fundalul planetei, ceva mai deschise decât restul întunecimii spaţiului cosmic.

Saturn 1

* Atunci când am mărit contrastul imaginii, pentru a vedea ce este (prima dată am crezut că e vorba doar de nişte gaze simple), am obţinut ce se vede mai jos:

Saturn 2

* Pare a fi un obiect cosmic, de forma unei planete, de câteva ori mai masivă decât Saturn şi care se apropie de sistemul nostru solar, în spatele lui Saturn. Iar sonda spaţială Rosetta care, în mod oficial, are drept scop analizarea cometei 67/P (vezi articolul Sonda spaţială Rosetta, ajunsă lângă cometa 67/P, a detectat un sunet misterios! Ar putea fi această cometă o navă spaţială extraterestră construită cu milioane de ani în urmă?) are ca sarcină secretă detectarea acestui obiect misterios din spatele planetei Saturn.

Saturn 4

* Acest obiect ciudat ar putea reprezenta şi începutul formării unei găuri negre, dar el pare a fi ceva solid şi masiv. Nu ştim exact dacă este o planetă sau nu, doar că are caracteristicile unei planete. Nu pot spune mai mult decât atât, însă guvernul ştie acest lucru. Aş putea fi arestat pentru ceea ce am prezentat acum. Nu am putut face copii după această imagine, datorită unui soft care împiedică acest lucru, aşa că singurul lucru pe care l-am putut face este să înregistrez direct de pe monitor, cu ajutorul telefonului, această imagine.